Mainos
Xbox on ilmoittanut Microsoft Rewards -palvelun muutoksista.

Palvelu tunnetaan nyt nimellä Rewards with Xbox, ja pelaajat voivat ansaita ja lunastaa pisteitä uudessa Rewards-hubissa, joka on saatavilla Xbox-konsolissa, mobiilisovelluksessa ja Windows-sovelluksessa.

Reddit-käyttäjien huomion mukaan nykyiseen Xbox Rewards -sovellukseen on ilmestynyt viesti, jossa kerrotaan sovelluksen lopettavan uusien tarjousten vastaanottamisen 15. huhtikuuta ja käytännössä sulkeutuvan.

Mainos

Uusi Rewards-hubi keskittyy pelaamisen hauskuuteen ja pisteiden ansaitsemiseen. Huhtikuusta 2024 alkaen Microsoft Rewards -sovelluksessa konsolilla ei enää julkaista tarjouksia, mikä tarkoittaa, että sovelluksen nykyinen viikoittainen sarja ja viikoittainen putki päättyvät 15. huhtikuuta 2024.

Microsoft on lausunnossaan Pure Xboxille kertonut, että aiemmin Xbox Rewards oli jaettu kolmeen erilliseen kokemukseen. Uusi Rewards-hubi yhdistää nämä erilliset palkitsemiskokemukset yhdeksi käteväksi sijainniksi.

Päivityksen myötä Rewards-pistejärjestelmää uudistetaan ja toimintoja, joissa pelaajat voivat ansaita palkintoja, päivitetään, jotta useammat pelaajat nauttivat ohjelmasta ja hyötyvät siitä.

Microsoft aikoo tehdä pelikokemuksista parempia pelaajille. Tulevina kuukausina on tarkoitus toteuttaa useita kokeiluja Rewards-ohjelmassa, jotta löydetään uusia tapoja parantaa sitä, mukaan lukien uudet tavat ansaita ja lunastaa palkintoja sekä parannetut pelaajakokemukset.

Mainos