Mainos
Call of Duty: Warzone 2.0:n suurin huhu sen tämän viikon julkaisun jälkeen on, että jossain Al Mazrahin kartalla on piilotettu ydinpommi: ase, jota käytettäessä ottelu päättyy välittömästi kaikkien pelaajien osalta ja yksi ryhmä julistetaan voittajaksi.

Koska asiasta ei ole mitään varmaa tietoa ja kehittäjät ovat kiusoitelleet, pelaajat ovat repineet Al Mazrahin kappaleiksi yrittäessään löytää aseen.

Wagnificent on ensimmäinen Warzone 2 -pelaaja, joka on laukaissut ydinpommin, ja hän teki sen suorassa lähetyksessä.

Mainos

Streamin perusteella näyttää siltä, että joukkue otti vastaan tietyn tehtävän tai sopimuksen, joka ilmestyi heidän kartalleen heti ottelun alettua. Tehtävän saamisen ehdot eivät ole selvät, mutta Wagnificent uskoo tietävänsä, miten hänen ryhmänsä sai sen.

Champion’s Contract mahdollistaa laukaisun

Hyväksyttyään ”Champion’s Contract” -sopimuksen kaksikko alkoi matkustaa merkityille paikoille kerätäkseen ydinaseen palasia.

Tiedämme, että niitä on ainakin kolme kappaletta: Tritiumia, berylliumia ja plutoniumia. Palat ovat pallonmuotoisia ydinytimiä erityisessä säiliössä. Ytimiä hallussaan pitävä ryhmä näyttää olevan merkitty jokaiselle muulle kartalla olevalle ryhmälle hyvin näkyvästi kultaisella kruunulla.

Uskomme, että joukkue tarvitsee kaikki kolme ydintä laukaistakseen ydinpommin, ja kyllä, muut pelaajat voivat varastaa ydintä toisiltaan. Kun kaikki ytimet on kerätty, ydinpommi voidaan laukaista merkityltä pommipaikalta.

Nukkeja on ollut Call of Duty -pelissä alkuperäisestä Modern Warfare 2:sta lähtien, jolloin pelaajat saivat Tactical Nuken tappopalkintona 25 tappamisesta.

Epäilemättä nuket lentävät pian, vaikka tällä kertaa niiden avaaminen ei olekaan niin suoraviivaista kuin ampua paljon muita pelaajia.

Mainos