Mainos
Call of Duty -pelaajat ovat innokkaasti ostamassa uutta 10 euron hintaista League Skin Pack -pakettia, jonka teemana on LA Thieves, ja se on noussut julkaisuhetkellä Steamin myydyimpien tuotteiden listalla sijalle 19. Toisin sanoen, yksittäinen Call of Duty -kosmetiikka tuo tällä hetkellä enemmän Steam-voittoja kuin Elden Ring, Grand Theft Auto 5 ja Destiny 2.

Voiko LA Thievesin suosio yksinään riittää nostamaan asu-, eli nahkapaketin Steamin TOP 20:een. Tuskin. On nimittäin mahdollista, että ostajat näkevät paketin kokonaan mustassa, taktisessa, urbaanissa maastopuvussa Rozen toisen tulemisen, Warzone 1:n skinin, joka oli pahamaineinen sen pelaajille antamasta tahattomasta naamiointiedusta.

Mainos

Rozen mattaisen mustan ulkoasun ansiosta sitä oli vaikea erottaa hämärässä tai sisätiloissa, mikä teki siitä suoraan Metal Gear -elokuvasta maksullisen hiiviskelypuvun.

Pelaajat latasivat verkkoon runsaasti videoita, joissa he eivät huomanneet Roze-pukuisia vastustajiaan vain muutaman metrin päässä edessään.

On mahdollista, että Modern Warfare 2:n päivitetty pelimootori vähentää tumman asun etua. MW2:n beta-aikana julkaistussa korjauksessa käsiteltiin nimenomaan pelaajien näkyvyyttä hämärässä, emmekä ole huomanneet suuria vaikeuksia havaita nykyisiä, enimmäkseen mustia vaatteita käyttäviä nahkoja.

Kirkkaan kirsikanpunainen LA:n logo nahan rinnassa auttaa sitä myös varmasti erottumaan, mutta pelaajat haluavat aina kokeilla mahdollisia oikoteitä onneen.

Mainos
Edellinen artikkeliEpic Games Storen seuraavat ilmaispelit paljastuivat
Seuraava artikkeliHarrison Fordin tähdittämä viides Indiana Jones -leffa saa ensi-iltansa heinäkuussa