Mainos
Call of Duty -pelaajat ovat innokkaasti ostamassa uutta 10 euron hintaista League Skin Pack -pakettia, jonka teemana on LA Thieves, ja se on noussut julkaisuhetkellä Steamin myydyimpien tuotteiden listalla sijalle 19. Toisin sanoen, yksittäinen Call of Duty -kosmetiikka tuo tällä hetkellä enemmän Steam-voittoja kuin Elden Ring, Grand Theft Auto 5 ja Destiny 2.

Voiko LA Thievesin suosio yksinään riittää nostamaan asu-, eli nahkapaketin Steamin TOP 20:een. Tuskin. On nimittäin mahdollista, että ostajat näkevät paketin kokonaan mustassa, taktisessa, urbaanissa maastopuvussa Rozen toisen tulemisen, Warzone 1:n skinin, joka oli pahamaineinen sen pelaajille antamasta tahattomasta naamiointiedusta.

Mainos

Rozen mattaisen mustan ulkoasun ansiosta sitä oli vaikea erottaa hämärässä tai sisätiloissa, mikä teki siitä suoraan Metal Gear -elokuvasta maksullisen hiiviskelypuvun.

Pelaajat latasivat verkkoon runsaasti videoita, joissa he eivät huomanneet Roze-pukuisia vastustajiaan vain muutaman metrin päässä edessään.

On mahdollista, että Modern Warfare 2:n päivitetty pelimootori vähentää tumman asun etua. MW2:n beta-aikana julkaistussa korjauksessa käsiteltiin nimenomaan pelaajien näkyvyyttä hämärässä, emmekä ole huomanneet suuria vaikeuksia havaita nykyisiä, enimmäkseen mustia vaatteita käyttäviä nahkoja.

Kirkkaan kirsikanpunainen LA:n logo nahan rinnassa auttaa sitä myös varmasti erottumaan, mutta pelaajat haluavat aina kokeilla mahdollisia oikoteitä onneen.

Mainos