Zack Snyderin Army of the Dead kiertää virtuaalitodellisuustapahtumana Jenkkejä

Mainos
Zack Snyderin Army of the Dead kiertää kesällä Army of the Dead: Viva Las Vengeance -virtuaalitodellisuuspelihallitapahtumana ympäri Yhdysvaltoja.

VR-elämykseksi muutettu Army of the Dead -leffatapaus tulee olemaan immersiossaan aivan uutta ja vaikuttavaa, sillä myös oikean elämän puitteet VR-kokemuksen ympärillä ovat varsin maukkaan näköiset.

Mikä VR-pelihalli?

VR-pelihallit tarjoilevat ainutlaatuisia, erityisesti kyseisiin halleihin tehtyjä VR-kokemuksia, joissa myös puitteet ovat asianmukaiset. Suomessa vastaavia halleja ei jenkkien mittapuussa olla vielä nähty, mutta mikäli ilmiö menestyy koronapandemian jälkeen hyvin, tulemme näkemään niitä Suomessakin.

Mainos

Tämä on yksi ensimmäisistä uusista VR-pelihallikokemuksista, joka käynnistyi meneillään olevan COVID-19-pandemian jälkeen. VR-pelihallit ovat olleet suljettuina suuren osan viime vuodesta, ja The Voidin kaltaiset yritykset eivät ole osoittaneet paluuta.

Rokotteiden myötä ympäri maailmaa monet toivovat saavansa kävijät takaisin visiireihinsä, mutta nähtäväksi jää, onko yleisö valmis palaamaan pelihalleihin.

Zero Latency valmistelee myös Far Cry VR -kokemusta liiketoimintansa käynnistämiseksi uudelleen.

Mainos
Edellinen artikkeliUusi kuva The Suicide Squad -elokuvasta esittelee Idris Elban Bloodsport-hahmon
Seuraava artikkeliMass Effect: Legendary Edition -arvostelu – Saippuoitua avaruusoopperaa