Mainos
Vaikka miten haluaisi, on Justice League Marvelin vastaaviin elokuviin verrattuna todella heikko tapaus. Sen erikoistehosteet ja coolit päähenkilöt eivät yksin jaksa kantaa puuduttavaa tarinaa.”, kertoo Respawn.fi:n arvostelu alkuperäisestä Justice League -elokuvasta vuonna 2017. Samalla tuomio pätee myös uuteen versioon.

Zack Snyder’s Justice League kertoo Justice League -elokuvan tarinan nelituntisena versiona, joka tuo mukanaan paljon uutta ja poikkeuksellisen melkein 4:3-kuvaputki-tv:n kuvasuhteen.

Mainos

Elokuvan nelituntinen tarina ei paranna lopputulosta vieläkään, eikä se onnistu sitomaan yhteen kaikkia hahmoja ja tarinan säikeitä onnistuneesti. Sen sijaan tehosteet näyttävät paremmilta ja hahmoista nähdään enemmän sisältöä.

Elokuvien arvosteluja mittaavien palveluiden mm. Metacriticin, IMDb:n ja Rotten Tomatoesin keskiarvojen mukaan elokuva on kahden tai kolmen tähden leffa, siinä missä alkuperäinenkin paatostelu.

Koostimme alas arvosanojen yhteenlaskut:

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Metacritic
56 %
Rotten Tomatoes
40 %
Edellinen artikkeliNämä ovat PS4:n ja PS5:n läpi vedetyimmät pelit
Seuraava artikkeliUusi Deathloop-video esittelee pelin aseita
zack-snyders-justice-league-ei-onnistu-pelastamaan-huonoa-elokuvaaJustice League on parempi kuin monet DC-elokuvat, mutta sen kokonaisuus ei riitä tekemään siitä hyvää elokuvaa hämärän estetiikkansa, ohuiden hahmojensa ja kaoottisen toimintansa kanssa.