Mainos
The Legend of Zelda: The Great Deku Tree -peliin perustuva Lego-setti saatetaan julkaista myöhemmin tänä vuonna.

Näin kertovat Brickmerge ja 1414falconfan, kaksi sosiaalisen median tiliä, joilla on pitkä historia tulevien Lego-sarjojen paljastamisessa kauan ennen kuin ne on virallisesti vahvistettu.

The Great Deku tree -legosetin työn alla oleva kuva sisäisestä asiakirjasta julkaistiin verkossa viime vuonna.

Mainos

Asiakirja oli tarkoitettu vain tietyille vähittäismyyntikumppaneille, jotta nämä voisivat arvioida kiinnostustaan mahdollisia tulevia sarjoja kohtaan, vihjasi, että sarjan mukana tulisi Link, prinsessa Zelda ja suuri puun esittelyjalusta.

Brickmergen mukaan setissä on 2500 palaa ja se julkaistaan syyskuussa 2024. Jos setti perustuu aiemmin esiteltyyn konseptiin, se on todennäköisesti myös ensimmäinen Lego Nintendo -setti, jossa on perinteisiä minifiguureja.

Aiemmissa Lego Mario -sarjoissa on käytetty räätälöityjä elektronisia hahmoja, jotka reagoivat erityisiin Lego-osiin, kun taas tulevissa Animal Crossing -legosarjoissa on hahmoja, joilla on räätälöityjä veistettyjä päitä.

Lego on tuottanut kymmeniä Mario-aiheisia sarjoja ja useita suurempia Nintendo-sarjoja, kuten Lego Nintendo Entertainment System, ja julkaisee lähikuukausina Animal Crossing Lego -sarjoja, mutta toistaiseksi yhtiö ei ole vielä julkaissut mitään Nintendon muista suurista pelisarjoista.

Mainos