Mainos
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on tällä hetkellä kaikkien aikojen korkeimmin arvioitu peli arvostelusivusto OpenCriticillä.

Kauan odotetun jatko-osan lehdistöarviot julkaistiin torstaina ennen pelin julkaisua perjantaina, ja arvostelut olivat valtaosin positiivisia, ja suurin osa julkaisijoista antoi pelille täydet pisteet.

Pian embargon purkamisen jälkeen OpenCritic-arvostelusivusto vahvisti, että peli on tällä hetkellä kaikkien aikojen korkeimmin arvosteltu peli sen alustalla, ja sen kokonaisarvosana on 97,223.

Mainos

Alustan mukaan se on myös selvästi edellä Super Mario Odysseyn ollessa toisena (96,81) ja sen edeltäjän Breath of the Wildin ollessa kolmantena (95,9).

Alan toinen suuri arvostelujen aggregointijärjestelmä Metacritic aloitti myös arvostelujen keräämisen pian tiedotusvälineiden embargon purkamisen jälkeen, ja julkaisuhetkellä Tears of the Kingdom on ylivoimaisesti vuoden korkeimmin arvioitu peli, ja sen pistemäärä on 96.

Se on myös kaikkien aikojen korkeimmin arvioitu Nintendo Switch -peli Metacriticissä ja sivuston korkeimmin arvioitu uusi peli sitten Red Dead Redemption 2:n vuonna 2018 (myös 97).

Vain The Legend of Zelda: Ocarina of Time (99), Tony Hawk’s Pro Skater 2 (98), Grand Theft Auto IV (98) ja SoulCalibur (98) ovat saaneet Metacriticissä korkeamman arvosanan kuin Tears of the Kingdom.

Useiden viivästysten jälkeen odotettu Switch-jatko-osa The Legend of Zelda: Breath of the Wild julkaistaan 12. toukokuuta.

Myös muut kriitikot ovat ylistäneet peliä kirjoituksissaan, ja useimmat ovat samaa mieltä siitä, että se on arvokas jatko-osa yhdelle sukupolven parhaista peleistä ja yhdelle pitkäaikaisen pelisarjan kohokohdista.

Näin eri pelimediat arvioivat uuden Zeldan:

Mainos