Mainos

Moss

Moss on virtuaalitodellisuutta varten räätälöity, yhden pelaajan pulmia sisältävä toimintaseikkailu. Se yhdistää klassisia elementtejä, kuten jännittäviä hahmoja, sykähdyttävää taistelua ja kiehtovaa maailman tutkimista, virtuaalitodellisuuden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Pelin tarinassa Quill on nuori hiiri, joka unelmoi suurista asioista oman hiljaisen yhteisönsä ulkopuolella. Kun muinainen taika herää, Quill saa yhteyden sinuun. Sinun tehtäväsi on ohjata häntä läpi tarinan. Moss on ehdottomasti tarinaltaan läpikatsomisen arvoinen.

Mainos

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 ei jatka tarinaa ensimmäisen osan tapahtumien jälkeen. Syyn tietävät ensimmäisen pelin läpäisseet (en spoilaa). Tarina sijoittuukin 12 vuotta ennen ensimmäisen Red Deadin tapahtumia, vuoteen 1899, jossa pelaaja astuu Arthur Morgan -nimisen murjottajan bootseihin. Quentin Tarantinon The Hateful Eight -elokuvan tyylisen intron aikana Morgan lyöttäytyy yhteen Van der Linden jengin kanssa. Tiimi päättää äkkirikastua ja he ryöstävät junan. Homma menee käteen, jonka johdosta joukkueesta tulee lainsuojattomia, liittovaltion agentit ja palkkionmetsästäjät kannoillaan. Tämä asetelma on voimassa koko reilun 60-tuntisen yksinpelikampanjan ajan, mutta omalla käytöksellä voi muuttaa pelikokemusta joko ystävällisempään tai vielä rikollisempaan suuntaan. Red Dead 2:n tarina saa puolivälissään jopa draamasarjamaisia käänteitä.

Batman: The Enemy Within

Batman – The Telltale Series -sarjan luoneen palkitun studion tekemässä uudessa luvussa sekä Bruce Wayne että Batman joutuvat omaksumaan uuden, vaarallisen roolin. Arvuuttaja on palannut terrorisoimaan Gothamia, mutta hänen julmat arvoituksensa vain ennakoivat suurempaa kriisiä. Kuvioihin astuu häikäilemätön liittovaltion agentti, ja nuori Joker tekee paluun näyttämölle. Batman joutuu liittoutumaan arveluttavien tahojen kanssa, ja Bruce Wayne turvautuu vaarallisiin petoksiin.

Telltalen peleissä tarinat ovat pääosissa ja tämä on yksi edesmenneen pelitalon pelattavimmista tarinoista vuonna 2018.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…