Mainos

Max Payne -tyyppinen Joseph Crone (Timonthy Gibbs) on menettänyt vaimonsa ja tyttärensä hirveässä tulipalossa, joka kalvaa miestä vielä vuosienkin jälkeen. Hänen kauan kadoksissa ollut veljensä soittaa miehelle keskellä pahinta ahdistusta ja kertoo isän olevan kuolemaisillaan. Jooseppi lentää oitis Espanjaan, jossa pahat vibat ja painajaisunet ovat enemmän läsnä kuin koskaan ennen. Lapsuuden enkelipatsas tuntuu tarkkailevan liikkeitä ja pian numerosarja 11-11 löytyy joka paikasta.

Espanja

11-11-11 on Saw 2, 3 ja 4 -elokuvien ohjaajan Darren Lynn Bousmanin pelotteluelokuva, jossa on käytetty kaikkia mahdollisia kauhuleffakliseitä. Elokuvan juonikin on nähty jo ainakin tuhannessa elokuvassa ennestään, eli kokeneelle kauhuleffojen kyttääjälle, ei 11-11-11-elokuvassa ole yhtään mitään uutta. Se ei tietenkään myöskään pelota pätkääkään.

Mainos

Jooseppi

Bousman luottaa jokaisessa kohtauksessa yhtäkkisiin pelottelukohtiin, välillä jopa täysin ilman mitään syytä. Tämä käy jo alkuvaiheessa niin överiksi, että kohtauksista tulee jopa koomisia. Uni tulee katsojan silmään 41 minuutin kohdalla, jolloin leffa on tuntunut kestävät jo 2,5 tuntia.

Pappiveli

Bonuslaarista löytyy Behind the Scenes -kooste ja lukuisia muiden elokuvien trailereita.

11-11-11 -elokuva on kliseepaketti, jonka näkemistä voi suositella vain niille, jotka eivät ole nähneet yhtään enkeleihin ja demoneihin perustuvaa kauhuelokuvaa.

KE

Mainos