Mainos

Nick Malloy (Randy Orton) on tunnollinen ambulanssiensihoitaja, joka törmää vaimonsa kanssa leffaillan jälkeen onnettomuuspaikalle ensimmäisinä. Nick saa pelastettua kaksi kolmesta uhrista. Vuoden kuluttua tapahtumasta hän ja hänen partnerinsa saavat oudon hälytystehtävän miehen luokse, jonka vatsaan on ommeltu pommi. Tästä alkaa 12 erän kissa/hiiri-leikki, jonka pääpelinappulana on Nick.

Perheonni

Renny Harlinin ohjaama ensimmäinen 12 Rounds oli todella kova toimintajytke, joka kulki vahvasti Speed – kuoleman kyydissä elokuvan hengessä. Leffa sai harmikseen vain vähän arvostusta, vaikka kyseessä on timantin kova actionpläjäys.

Mainos

12 Rounds -elokuvan jatko-osasta vastaa B-luokan jämäleffoja ohjannut Roel Reiné joka pilaa näyttävästi ensimmäisenkin elokuvan maineen.

Pahis

Ensinnäkin leffa näyttää ja haisee todella halvalla tehdyltä. Ja näin todella onki. Rahaa on poltettu alle 3 milj. dollaria, joka vastaa kotimaisessa tuotannossa n. 25 euron budjettia. Kuva on tv-sarjamaista ja näyttelijät ampuvat suorituksillaan nolouden puolelle. Vaikka juonessa onkin vauhtia ja potkua, on ohjauksessa silti heikkoutensa, kuten myös tarinassa.

Juoni on täysin sama kuin edellisessä elokuvassa, vain pientä poikkeusta lukuun ottamatta. Tämä vie kaiken mielenkiinnon leffan seuraamisesta ja puolitoistatuntinen kesto tuntuu ylitsepääsemättömän pitkältä, vauhdista huolimatta.

Poliisiauto

Bonuslaatikkoon on kerätty kolme n. 8 minuuttia kestävää dokumentaaria leffantuotannosta, joista yksi keskittyy vain leffan päätähteen WWE-vapaapainija Randy Ortoniin.

Luonnollisesti kaikissa bonareissa tekijät kehuvat toinen toisiaan.

12 Rounds 2: Reloaded on leffa, joka kannattaa ehdottomasti skipata. Sen sijaan jos Harlinin ohjaama esiosa on näkemättä, kannattaa sijoittaa siihen vitonen ja vaikka ostaa omaksi.

Mainos