Mainos

Shmidt (Jonah Hill) ja Jenko (Channing Tatum) olivat yläkoulussa pahimpia vihollisia, mutta poliisikoulussa vuosia myöhemmin heistä tuli pakon sanelemina ystävyksiä. Kun ura passipoliisina osoittautuu liian hankalaksi, päättää poliisipäällikkö siirtää herrat Jump Streetin soluttautumisyksikköön. Yksikön johtaja on todella mulkku musta mies Kapteeni Dickson (Ice Cube), joka pistää miehet uudelleen yläkouluun etsimään uuden synteettisen huumeen diilaajia ja valmistajaa. Tehtävä ei olekaan niin helppo mitä pojat kuvittelevat, sillä kaikki on muuttunut omista kouluajoista.

Kapteeni Dickson

Jonah Hill on taas päässyt tuottajan roolissa vaikuttamaan vuonna 1987 valmistuneen 21 Jump Streetin uusintapainoksen sisältöön. Eikä se edelleenkään ole huono asia. Hill on useasti piristänyt hämäriä komedioitaan jännittävällä itseironialla ja sitä on taaskin luvalla roppakaupalla. Myös Channing Tatum tuikkaa itsensä likoon, vaikka paremmalla ulkonäöllään ei olekaan yhtä pahoissa naljailuissa keskipisteenä.

Mainos

Oksentelu

21 Jump Streetin re-make on hauska leffa. Siinä on kiva juoni, yllättävää huumoria ja myös räjähtävää toimintaa. Yllättävästi se sisältää myös graafista väkivaltaa ja irtonaisen siittimen. Hyi! Se sopii erittäin hyvin viikonloppuillan piristysruiskeeksi tai krapulapäivän elvyttäjäksi.

Peter Pan

Ekstroja löytyy myös saavillinen, joista riittää myös riemua leffan lisämausteeksi.

21 Jump Street on yllättävän kiva poikkeus paskojen komedioiden täyttämässä elokuvatarjontalaarissa. Suosittelut tälle!

KE

Mainos