Mainos

Dana Galen (Kathryn Fiore) ja AaronGalen (Flip Schultz) on nuori aviopari joka muuttaa perheinensä kummitustaloon. Aaron rakastaa kaiken kuvaamista ja niinpä hän kuvaa koko ajan kaikkea. Omituinen riivattu henki piinaa taloa öisin ja niinpä Aaron virittää videokameroita talonsa täyteen ja kutsuu avukseen Haamuveljekset kummitusjahtiin.

Kierros

Kierosilmäinen ohjaaja/käsikirjoittaja Craig Moss on koko ikänsä ollut MAD-lehden ja muiden parodioita tuottavien julkaisujen suuri ystävä. Hän on rakastanut myös Scary Movie -leffoja ja kokeilee nyt onneaan oman käsikirjoituskyhäelmänsä kanssa. Lopputuloksena on 1 h 16 min sellaista virtahevon paskaa, että sen sanomiseen ei voi tuhlata edes perusteluja.

Mainos

Leffassa ei ole juonta, vaan kaikki koostuu uudelleennäytellyistä kauhuelokuvien kohtauksista. Tuttuja elementtejä toki on, mutta huumoripuoli on niin suolesta, että levy tekee mieli välittömästi ensivitsien jälkeen repiä väkivalloin pois soittimesta ja viskata mahdollisimman kauas jortaaniin. Se olisi pitänyt ehdottomasti tehdäkin, sillä elokuvassa ei tapahdu mitään mielenkiintoista edes loppua kohden mentäessä. Reilu tunti elämästäni meni hukkaan, ja siitä jäi vielä muistijälkikin!

Varoituksen sana: älä laita lanttejasi tämän elokuvan katsomiseen. Jopa warettaminen tämän elokuvan kohdalla on kallisarvoisen internetavaruuden kaistojen tuhlausta.

Elokuvan saama yksi tähti on liikaa. Teknisistä syistä se on kuitenkin xtv:llä minimi jonka voi antaa, joten pahoittelut siitä.

 

Mainos