Mainos
Indiana Jones 5 -elokuva on herättänyt paljon innostusta sarjan fanien keskuudessa.

Tietoa elokuvasta on tihkunut ujosti, mikä on hyvä asia, sillä kukaan ei varmaankaan halua tulla spoilatuksi siitä, mitä tuleman pitää.

Yksi elokuvan tähdistä, Boyd Holbrook, on kuitenkin vihdoin antanut faneille pienen välähdyksen viidennestä Indy-leffasta jasen ohjaajan, James Mangoldin vaikutuksesta elokuvan mittakaavaan.

Mainos

Men’s Health -lehdelle puhunut Sandman-tähti ylisti elokuvaa badass-tapaukseksi.

– Voin vakuuttaa, että siitä tulee mahtava. Näin siitä noin puoli tuntia, kun kävin L.A:ssa, ja näin Jimin. Katsokaa hänen töitään: Le Mans ’66, siitä tulee nopeatempoinen, se on kova ja siinä on sydäntä. Kaikissa hänen elokuvissaan on tunnepitoinen rytmi, mutta meillä on Indiana Jonesin suuri mittakaava, Holbrook hehkutti.

Elokuvasn tuotanto on viivästynyt käsikirjoitusmuutosten, aikatauluristiriitojen ja tietysti koronapandemian aiheuttamien muutosten vuoksi.

Tästä huolimatta Indiana Jones 5:n kuvaukset saatiin päätökseen aiemmin tänä vuonna, ja koska Boyd Holbrook on nähnyt ainakin osan elokuvasta, toivottavasti viivästykset ovat pian ohi.

Elokuvan kerrotaan keskittyvän Yhdysvaltain ja Neuvosotoliiton väliseen avaruuskilpailuun ja sijoittuvan 1960-luvun New Yorkiin.

Mads Mikkelsen näyttelee elokuvan pääpahista, natsisotilasta, jonka Yhdysvallat värvää työskentelemään NASA:n aloitteen hyväksi ihmisen lähettämiseksi kuuhun.

Fleabagista tuttu Phoebe Waller-Bridge näyttelee myös roolin, jota ei ole vielä paljastettu.

Mainos