Mainos

Ylettyjä-Jaakko on täällä jälleen. Onneksi tällä kertaa tarina etenee ja jännitys tiivistyy.

Jack Reacherin (Tom Cruise) toinen elokuva pistää entisen supersotilaan kusiseen paikkaan, sillä hänet lavastetaan syylliseksi hallituksen ja armeijan salaliittoon. Kun Reacher lähtee puhdistamaan mainettaan, joutuu hän samalla selvittämään, voiko jaloissa pyörivä teinityttö Samantha (Danika Yarosh) todella olla hänen tyttärensä.


Jack Reacher: Paluu päämajaan on yksi kuudestatoista Jack Reacher -tarinasta. Se valittiin seuraavaksi elokuvaksi monipuolisen juonen ja Bourne-tyyppisen tarinan vuoksi. Ja hyvä niin, sillä Paluu päämajaan on ensimmäistä osaa parempi leffa.

Mainos

En oikein nähnyt ensimmäisen Jack Reacher -elokuvan yltävän elokuvasarjaksi, sillä tarina oli keskinkertainen eikä se saanut maailmallakaan odotettua hypeä. Onneksi toinen seikkailu kuitenkin tehtiin, sillä nyt en malta odottaa seuraavia. Jack Reacherissa todella on elokuvasarjapotentiaalia.

Paluu päämajaan on kiehtova, mutta paikoitellen varsin tavanomainen jännäri, joka kulkee Bournen tavoin tuttuja polkuja. Se on silti viihdyttävä ja 4K:na nautittuna varsin menevä viikonloppuviihdyke.

4K UHD -version bonuskamat tulevat tuttuun tapaan Blu-ray-version levyllä (paketissa mukana), josta löytyy kuusi dokumentaaria elokuvan kulisseista.

Kokonaisuus on siis varsin toimiva – ei maaginen, mutta toimiva.

Mainos