Mainos

Semikauhun isä Tim Burton esittelee nyt X-Men-kopionsa.

Elokuvassa teini-ikää käyvä Jake hämmästelee pappansa kertomuksia ja ynnää tarinat yhteen kamalaan tositapahtumaan kanssa Floridassa. Niinpä hän suostuttelee isäukkonsa Euroopan matkalle, saadakseen ukkinsa tarnoiman mysteerin selville.

Mainos

Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille perustuu luonnollisesti kirjasarjaan. Kirjoista on elokuvaversiossa otantaa, mutta hyvin ujosti. Lopputuloksena on visuaalisesti ja tyylillisesti maukas Tim Burtonin… X-Men-leffa, jonka alku- ja loppupuoliskot ovat kuin eri elokuvista. Epämääräinen kompromissikokonaisuus ei kosiskele kirjasarjan faneja, eikä innosta Tim Burtonin elokuvienkaan rakastajia. Leffa jää lopulta vain ihan ok:ksi. Se kuitenkin viihdyttää ja toteuttaa täten elokuvan tehtävän.

Eva Green hoitaa roolinsa täydellisesti, kuten myös lapsinäyttelijät.


4K-versio elokuvasta koreilee pikseleillään, mutta 10-bittinen HDR-kuva vasta kaunista katseltavaa onkin. Värit ovat häkellyttävän hienoja ja elokuva näyttääkin todella rehevältä. Jos 4K-kotikalusto on kunnossa, voi leffaa suositella todella voimakkaasti 4K-HDR-painoksena. Jos 4K-soitin puuttuu, pääsee HDR-versioon käsiksi myös Amazon Primen kautta.

Peruskauraa olevat bonusmateriaalit löytyvät 4K-Blu-rayn kotelosta löytyvältä tavalliselta Blu-raylta.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille
Edellinen artikkeliTeräsmies liittyy Mission: Impossible 6 -elokuvan jengiin
Seuraava artikkeliKaikki tietävät nämä tutut elokuvayhtiötunnukset, mutta miten ne on tehty? Kurkistus kulisseihin
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
4k-uhd-arvostelu-neiti-peregrinen-koti-eriskummallisille-lapsilleNeiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille on viihdyttävä mysteeri, mutta se lässähtää puolivälin jälkeen, eikä sytytä kirjasarjan faneja.