Mainos

Seksi, alastomuus ja kauhu kulkevat saumattomasti käsi kädessä. Se on vanha sääntö, jonka jokainen jenkkileffoja tuijottanut tietää.

Yleensä kauhuleffojen alastonroolit hoitelee joku vähemmän tunnettu neitokainen, mutta myös A-luokan tähdet ovat yllättäneet.

Listasimme kahdeksan kauhuelokuvaa, jossa kuuluisa naistähti paljastaa vartalonsa sulot katsojien riemuksi.

Mainos

Betsy Rue – My Bloody Valentine

My Bloody Valentine (2009) oli ensimmäisiä 3D-kauhuleffoja – jossa myös alastomuudella oli paikkansa. Betsy Rue ei ole listan kuuluisimmasta päästä, mutta Jenkkilässä neitosella on uransa ja faninsa.

Scarlett Johansson – Under the Skin

Heille, joille Scarlett Johansson on fantasioiden kohde, on Under the Skin pakollinen katselukokemus. ScarJo nimittäin esiintyy yhdessä kohtauksessa kokonaan alasti – ja kyllä, kaikki näytetään.

Nastassja Kinski – To the Devil a Daughter

Suomalaisille vähemmän tuttu, mutta amerikkalaisten sydämet valoittanut Golden Globe -ehdokas Cat People, Unfaithfully Yours, The Hotel New Hampshire ja Paris, Texas -elokuvista tuttu neitonen näytti nahkaansa paholaisen tyttären muodossa 70-luvulla

Milla Jovovich – Resident Evil

Kukapa muistaisi, että aivan ensimmäisessä Resident Evil -elokuvassa Fift Element -kaunotar ja entinen huippumalli Milla Jovovich vilautti.. itsensä. Jos kohtaus on unholassa, on Jovovichin alastomuus hyvä tekosyy katsoa vaikkapa Director’s Cut uudelleen.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos
1
2
Edellinen artikkeliNHL 18 -arvostelu – EA laiskotteli – uusi Änäri on vain pikkupäivitys edellisestä
Seuraava artikkeliNämä pelit julkaistaan tällä viikolla (25.9.–1.10.)