Mainos

Malcom (Marlon Wyans) on tavallinen afroamerikkalainen uros. Hänen elämänsä muuttuu radikaalisti kun tyttöystävä Kisha (Essense Atkins) muuttaa miehen luokse asumaan. Luvassa ei ole kuitenkaan aivan tavanomainen arki, sillä Kishaa seuraa demoni, joka on vaaninut neitoa jo lapsuudesta saakka. Malcom yrittää tehdä kaikkensa demonin tuhoamiseksi, sillä demoni turmelee miehen seksielämän totaalisesti.

Monologi

Scary Movie -sarjan tekijät ovat jälleen liikkeellä ja tällä kertaa parodioidaan puhtaasti ja pelkästään Paranormal Activity -elokuvia. Pääparodiapaino on ensimmäisen ja viimeisimmän Paranormal Activityn parodioinnissa, mutta tarinaan on saatu sekoitettua elementtejä niistä kaikista.

Mainos

Yökamera

Vaikka Marlon Wayans onkin hauska naamanvenyttäjä ja vaikka kakka- ja seksihuumori onkin kestohauskaa, onnistuu A Hounted House olemaan vain silti todella keskinkertainen komedia. Vitsejä on paljon ja osa on ihan oikeastikin hauskoja, mutta suurimmaksi osaksi läppä on huonoa, eikä leffan teema jaksa oikein kantaa. Henkilöhahmoja on sopiva määrä, mutta vähintään toinen tarina olisi tarvittu elokuvan kiinnostavuuden ylläpitämiseksi.

Pappi

Bonuslaatikko on heikko sekin. Levyltä löytyy nimittäin vain yksi parin minuutin pituinen making of -kooste, jossa ei herkutella liikaa sisällöllä, saati elokuvan taustoilla.

A Hounted House on sata kertaa parempi Paranormal Activity -parodia kuin pari kuukautta sitten julkaistu 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo, mutta se ei silti ole kovinkaan hyvä komedia.

Kristian Eloluoto

Mainos