Mainos
Kukapa olisi uskonut, että Lady Gaga onkin super-herttainen italialais-newyorkilaisneito, jonka oma tumma lookki on suorastaan säteilevä. Jos tämä leffa ei sulata katsoja sydäntä, tietää että on aika käydä psykiatrilla hakemassa psykopaatin paperit.

A Star is Born on näyttelijä Bradley Cooperin esikoisohjaus ja perinteinen romanttinen musikaali, sekä uudelleenlämmittely vuosien 1937, 1954 ja 1976 samannimisistä elokuvista. Aihe ei siis ole uusi, mutta näkökulma on kivan nykyaikainen.

A Star is Born kertoo tarinan country-laulajatähdestä, Jackista (Bradley Cooper), joka kohtaa kännissä ja läpällä elämänsä rakkauden, burleskilaulaja-tarjoilija Allyn (Lady Gaga). Jack huomaa Allyn ilmiömäiset laulutaidot ja ottaa tämän mukaan keikalleen. YouTube-tallenteen myötä Ally saa yllätysnosteen, ja poptähden ura on valmiina nousukiitoon. Jackin alkoholiongelmat tuovat kuitenkin oman rapsakan mausteensa sekä parisuhteeseen, että molempien starojen uraan.

Mainos

Vaaleanpunaiset lasit päähän!

A Star is Born ei kerro tarinallisesti mitään ennennäkemätöntä. Sen kerronta on kuitenkin nykyaikaista ja tähän aikaan sidonnainen tarina on uskottava. Elokuva on kuitenkin sen verran romanttinen, että kyynelkanavat ovat jatkuvasti valmiina räjähtämään.

Leffan laulusuoritukset ja lukuisat omat biisit ovat uskottavan kuuloisia country- ja radiohittejä, joista tunnusbiisi Shallow nousi oikeastikin listojen kärkeen.

Rankkaa tarkkuutta UHD:nä

4K UHD -julkaisu leffasta on täynnä yksityiskohtia. Pervo katsoja voi ihastella alastonta Stefani Germanottaa elokuvan puolivälin jälkeen vilahtavassa viiden freimin yllätyksessä. Yleisömassat ja keikkojen värivalot ovat maukkaan dynaamisia HDR-väreillä katsottuna. Ääniraidasta löytyy sekä DTS HD- että Dolby Atmos -ääniraidat.

Lisämateriaalit toimitetaan mukana tulevalta BD-levyltä. Ekstroina on joukko leffan biisejä kokonaisuudessaan presentoituina sekä puolituntinen making of -kooste, jossa Bradley Cooper, Lady Gaga ja leffan muut avainhenkilöt kertovat kokemuksistaan.

A Star is Born on vaikuttava romanttinen musikaali, joka saa katsojan ihastumaan siihen inhimillisempään Lady Gagaan, Stefaniin.