Mainos
Activision on vahvistanut, että se aikoo sittenkin tuottaa Call of Duty -sarjan ”seuraavan täyden premium-julkaisun” vuonna 2023.

Alunpelin Call of Duty -pelisarjan ei ollut tarkoitus saada vuoden kuluttua syksyllä uutta osaa, vaan MWII:n suuren laajennuksen. Julkaisija ilmoitti sarjaa koskevista suunnitelmista osana kolmannen vuosineljänneksen taloudellisia tuloksiaan maanantaina.

”Activision odottaa innolla, että se voi jatkaa nykyistä vauhtia vuonna 2023, ja ensi vuoden suunnitelmiin kuuluu tähän mennessä vahvin Call of Duty -livetoiminta, seuraava täysimittainen premium-julkaisu vuotuisessa blockbuster-sarjassa ja entistäkin mukaansatempaavampia free-to-play-kokemuksia eri alustoilla”, yhtiö julisti.

Mainos

On epäselvää, missä muodossa premium-julkaisu tulee olemaan, mutta Bloomberg väitti aiemmin, että Activision on päättänyt pidättäytyä Call of Duty -sarjan seuraavasta pääversiosta, jonka odotetaan olevan Black Ops -studio Treyarchin kehittämä, ja jättää näin julkaisun väliin ensimmäistä kertaa kahteen vuosikymmeneen. Nyt näin ei olekaan.

On spekuloitu, että Activision voisi julkaista spin-off-pelin, kuten pitkään huhutun itsenäisen Call of Duty Zombies -pelin.

Lisäksi se aikoo huhujen mukaan julkaista Modern Warfare 2:n premium-kampanjasisällön vuonna 2023 ja mahdollisesti ”greatest hits” -pakkauksen, joka sisältää moninpelikarttoja useista klassisista Call of Duty -peleistä sarjan 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Activision väitti maanantaina, että Modern Warfare 2 on edelleen sarjan myydyin osa sen jälkeen, kun se julkaistiin 28. lokakuuta.

Mainos