Mainos
Alien: Blackout, Alien Isolationin henkinen seuraaja, poistetaan pelimarkkinoilta.

Blackout julkaistiin iOS:lle ja Androidille tammikuussa 2019, ja se on jatkoa Alien Isolationin tapahtumille, jossa pelaajat ottavat jälleen haltuunsa Ellen Ripleyn tyttären Amandan.

Valvomoon sijoittuvan pelaajan tehtävänä on ohjata neljä miehistön jäsentä Weyland-Yutanin tutkimusaseman läpi ohjaamalla heidät aseman läpi ja pois sen käytävillä vaeltavilta Xenomorpheilta.

Mainos

Toisinaan Xenomorph tulee Amandan valvomoon, jolloin pelaajan on katkaistava huoneen virta ja suljettava ovi (kuten Five Nights at Freddy’sissä).

Pelin virallisella Twitter-tilillä annetussa lausunnossa on kuitenkin ilmoitettu, että peli poistetaan myynnistä 31. lokakuuta. Siihen asti se on edelleen saatavilla iOS App Storessa ja Google Play Storessa 0,99 dollarin hintaan.

”Olemme tehneet vaikean päätöksen Alien: Blackoutin elinkaaren lopettamisesta. Antaaksemme kaikille pelaajillemme runsaasti aikaa viimeistellä seikkailunsa, Alien: Blackout pysyy saatavilla App Storessa, Google Playssa ja Amazon-kaupassa seuraavat 30 päivää, ja se poistuu kauppapaikoilta 31. lokakuuta 2023.”, yhtiö tiedottaa.

Alien: Blackoutin alku oli horjuva, kun verkossa esitetyt vihjailut saivat fanit uskomaan, että kyseessä olisi MMO-räiskintäpeli mobiilipelin sijaan.

Vaikka pelissä esiintyi Amanda Ripley ja se sijoittui vain muutama päivä Alien Isolationin tapahtumien jälkeen, julkaisija FoxNext totesi pian julkistamisen jälkeen, ettei kyseessä ole virallinen jatko-osa Isolationille.

Mainos