Mainos

All Good Things perustuu 1970- ja 80-luvun New Yorkiin. David (Ryan Gosling) on erittäin varakkaan perheen poika, jolla on traumaattinen lapsuus. Hän on päässyt terapian avulla asioista yli ja on onnellinen. Hän rakastuu valloittavaan, villiin blondiin Katieen (Kirsten Dunst), jonka kanssa hän menee lähes oikopäätä naimisiin.

Kate alkaa utelemaan Davidilta jälkikasvun puuhailua, johon David suhtautuu ehdottoman kielteisesti. Tämä saa Katien voimaan surullisesti. He muuttavat ihanalta maaseudulta raadolliseen New Yorkiin, jossa David alkaa jatkamaan perheensä firman töitä – vuokrarahojen keruuta vähäosaisilta.

Kun Katie alkaa sopeutumaan citylifeen, alkaa ongelmat. David muuttuu poissaolevaksi ja alkaa käyttäytymään agressiivisesti. Ensin katoaa koira, sitten alkavat muut ongelmat…

Mainos

pariskunta
Täydellinen pariskunta onnellisena.

All Good Things on trilleri, joka ei pelottele yhtäkkisillä kohtauksilla, vaan luo jännityksen kaaren pitkällä kaavalla, lataillen sitä alusta asti. Elokuvan alkupuolisko on puhtaasti draamaa, jossa Gosling ja Dunst ovat vakuuttaavia. Loppupuolella alkaa trillerillisyys, joka imaisee tehokkaasti mukaansa.

Dunst
Kirsten Dunstia salaa silmillään riisuvat saavat leffasta vastineen mielikuvilleen.

All Good Things on ihan kelvollista dramaa ja trilleriä. Jokin on kuitenkin pielessä, sillä sen imuisuus ei ole aivan niin kiinnostavaa, että se pitäisi haukottelematta otteessaan. Trilleripuoliskokin on paikoitellen tylsähkö. Hieman lisää raakuuttaa ja pelottelua, niin tilanne olisi ollut jo vaikuttavampi.

Vanhukset

Blu-ray ei ole erikoinen paketti. Kuvan- ja äänenlaatu on toki täydellistä ja yksityiskohtaista, mutta bonusmateriaalia ei ole lainkaan. Olisi ollut varsin kiinnostavaa katsella vaikka lyhytdokkari oikeista tapahtumista, joihin elokuva perustuu. Nyt leffa jää varsin ontoksi, eikä edes bonareilla pelasteta hommaa.

All Good Things on kompromissiratkaisu draaman ja trillerin välillä.

KE

Mainos