Mainos

American Summer kertoo tarinan Alexista (Brett Davern), joka suunnittelee menevänsä Harvardin yliopistoon. Mestarioppilaana hänen on mahdollista saada stipendi, jolla rahoittaa koulu. Stipendin saamiseksi, vaaditaan kunnollinen kesätyö. Alex matkaa huipputyöhön Washington D.C.:n, mutta pedofiliatapauksen takia senaattori pidätetään ja Alex jää saman tien ilman töitä.

   Alex päättääkin soittaa rikkaalle serkulleen Rogerille (Matthew Lillard), joka pyörittää omaa vesibisnestään Losissa. Roger myöntyy Alexin saapumiseen hieman vastahakoisesti, ja pian käykin ilmi että Rogerin bisnekset on suurta kusetusta, ja tyyppihän on pelkkä allaspoika.

   Koska Alexin on kuitenkin saatava stipendi, jotain rahakasta on pakko keksiä. Onneksi Rogerin vanha naapuri Laura (Rachelle Lefevre) sattuu olemaan ilotyttö, keksivät pojat perustaa oman paritusbisneksensä. Kesä onkin siitä eteenpäin täynnä tissejä, erikoisia fetissejä ja päihteitä.

Mainos

 

American Pie -hengessä kulkeva American Summer tarjoilee hauskan asetelman, mutta toteus on hieman väsynyt. Vaikka tarina kulkeekin suhteellisen sujuvasti, ei siinä ole mitään mielenkiintoista. Komedia on leffasta kaukana, sillä siinä ei ole ainuttakaan hauskaa kohtaa. Tuntuukin että leffan on tarkoitus vietellä pelkillä silikonitisseillä, ei millään muulla. Tätä tarkoitusta varten on kuitenkin ne toiset leffat. Komedioissa pitäisi keskittyä enemmän naurattamiseen.

   Leffa kestää n. puolitoista tuntia, mutta tuntuu että se on silti liian pitkä.

 

DVD:n kuvanlaatu on hyvää, eikä ääniraidassakaan ole mitään vikaa. Bonuksista ei kuitenkaan löydy ainuttakaan dokkaria leffan teosta, vaan bonarit on täytetty pelkillä trailereilla.

 

KE

Mainos