Mainos
Ihan ok Angry Birds Elokuva saa ihan ok:n jatko-osan. Luvassa lisää samaa, kuin aiemmassa osassa.

Red (Jason Sudekis) kavereineen pelasti lintusaaren possuilta. Nyt yksinäisyyttä ja kiukkua potenut Red on juhlittu sankari, ja kaikki pitävät hänestä. Päivät Redillä kuluu kavereiden kanssa possujen piloja vastaan taistellen. Sitten taivaalta tippuu köntsä jäätä,  joten sekä lintusaari, että possusaari saavat ulkopuolisen uhan. Entiset kiistakumppanit lyövät hynttyyt yhteen ja Redin johdolla lähtevät kohti mystistä kolmatta saarta…

Mainos

Unohdettava kokemus, elähdyttävä elämys

Angry Birds 2 on jännästä uudesta juonikuviosta huolimatta sisällöltään pitkälti samaa kuin ensimmäinen osansa. Jos ensimmäinen osa toimi katsojalle, niin toimii tämäkin. Jos ei, niin sitten ei.

Fiilis leffan jälkeen on nykivä, koska on kovasti halunnut nauraa vitseille, muttei ole kunnolla edes hymyä saanut aikaiseksi. Ei siinä, kyllä Ängtri Böörs 2 jaksaa juuri ja juuri viihdyttää. Viihtymisen ja leffan sisällön unohtelee pitkälti heti, kun astelee ulos elokuvateatterista – unohdettava kokemus, elähdyttävä elämys.

Mitä uutta Engri börts 2 sitten tuo? Romantiikkaa, ah! Linnuilla on soidinmenot ja Redistä nyt ei tykkää kukaan. Tosin Red lähtökohtaisesti itsekin puskee kaiken potentiaalisen naaraan ulos luotaan, sillä mikäpä sen parempi ennakkoon puolustautuminen, kuin sarkastisella vittuilulla hyökkäys. Kaikki kesähessut tietävät, kuinka toimiva taktiikka se on.

Änri Böös 2 suattaapi olla naperoille pikkaasen liian pelottava ja joissain oudoissa kohtaa jopa todella väkivaltainen pläjäys. Miettikää hetki Jason Bournea, ja miten Jason pistäisi tuulemaan pienessä julkisessa vessassa vihollisagentin kera. Samanlaista menoa kokee eräskin iso lintu, ilman että häntä suoranaisesti kukaan tahallaan pieksee. Olin vähintäänkin yllättynyt.

Kannattaako käydä katsomassa?

Parhaimmat animaatiot onnistuvat viihdyttämään sekä aikuisia, että lapsia, ilman että on selkeää eroa kenelle vitsit on tarkoitettu. Angry Birds 2 ei tunnu tietävän, ketä haluaisi miellyttää. Lisäksi elokuvan rytmitys laahaa, kuin eläkeläislaiskiaisen flossaus makkarissa vaimonsa edessä. Angry Birds 2 on valitettavasti helposti unohdettava kertakäyttötuote.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Angry Birds 2
Edellinen artikkeliTänään tv:stä hittielokuvasarjan toinen osa, josta ylpistynyt Vin Diesel kieltäytyi
Seuraava artikkeliDiRT Rally 2.0 sai VR-tuen pc:lle – aiheutti heti ongelmia Steamissa
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.
angry-birds-elokuva-2-arvosteluParhaimmat animaatiot onnistuvat viihdyttämään sekä aikuisia, että lapsia, ilman että on selkeää eroa kenelle vitsit on tarkoitettu. Angry Birds 2 ei tunnu tietävän, ketä haluaisi miellyttää. Lisäksi elokuvan rytmitys laahaa, kuin eläkeläislaiskiaisen flossaus makkarissa vaimonsa edessä. Angry Birds 2 on valitettavasti helposti unohdettava kertakäyttötuote.