Mainos

Maailman lapsia ihmetyttää joka vuosi miten joulupukki pystyy jakamaan miljoonat lahjat yhdessä yössä. Lahjoja jakaa miljoona tonttua, jotka huolehtivat yhdessä pukin kanssa lahjojen toimituksesta. Korvatunturilla on käytössä huipputeknologiaa, jonka avulla lahjojen jako hoituu sekunnin sadasosan tarkkuudella. Joulupukilla on kaksi poikaa. Steve auttaa lahjojen jakamisen organisoinnissa ja nuorempi Arthur vastaa lasten kirjeisiin. Kun yksi lahja jää erehdyksen takia jakamatta, on pelokas Arthur valmis uhmaamaan sääntöjä pelastaakseen lahjatta jääneen lapsen joulun. 

 

Artturi

Mainos

 

Elokuvassa on todellista joulun taikaa. Viimeisimmät teknologian sovellukset GPS:stä reen muotoiseen alukseen on toteutettu elokuvassa näyttävästi. Jättimäisen kokoinen avaruuslaivaa muistuttava alus, josta tontut laskeutuvat vaijereita pitkin, on vaikuttavaa katseltavaa. 3D-formaatti toimii tässä elokuvassa erittäin hyvin. Vaikuttavan elämyksen saa myös 2D-versiosta, joka löytyy vaihtoehtoisesti samalta levyltä. 

 

Pukki

 

Mielenkiintoista on, että lahjojen toimitukselle on keksitty selitykset, jotka on tehty oikeiden laskelmien perusteella. Joulun perimmäinen ajatus kuitenkin unohtuu osalta hahmoista kaiken elektroniikan keskellä. Tämän takia elokuvaan on tuotu joulun todellisen taian ihailija Arthur, joka on aina valmiina pyyteettömästi auttamaan muita.

 

Ekstroissa on yllättävän paljon tavaraa. Joulupukin perheen sukupuu kertoo kaikkien päähenkilöiden tarinan ja elokuvan ohjaajan haastattelu antaa paljon lisätietoa. Lisäksi mukana on tietoa elokuvan tontuista ja Justin Bieberin musiikkivideo.

 

 

SS

Osta Artturi omaksesi tästä.

Mainos