Assassin’s Creed Mirage ja uusimmat Resident Evil -pelit saapuvat iPhone 15 Pro:lle

Mainos
Apple on ilmoittanut suunnitelmistaan tuoda useita tunnettuja konsoli- ja PC-pelejä iPhone 15 Pro:lle.

iPhone 15 ja iPhone 15 Pro julkistettiin tiistaina järjestetyssä Applen tilaisuudessa, jonka voit katsoa ohesta.

Capcomin Resident Evil 4 -remake ja Resident Evil Village julkaistaan Pro-laitteelle myöhemmin tänä vuonna.

Mainos

Ensi kuussa PC:lle ja konsoleille julkaistava Assassin’s Creed Mirage on tulossa iPhone 15 Pro -laitteelle vuoden 2024 alussa, samoin kuin Ubisoftin toinen peli The Division Resurgence.

”iPhone 15 Pro saa merkittävän suorituskykypäivityksen A17 Pro -piirin ansiosta. Uuden 6-ytimisen näytönohjaimen ja nopeamman Neural Enginen ansiosta siitä tulee älyttömän tehokas mobiilipelikone, joka mahdollistaa laadukkaamman grafiikan ja rikkaat, mukaansatempaavat pelimaailmat, joita ei ole ennen nähty älypuhelimessa”, Apple väitti.

– Olemme lisänneet näytönohjaimeen aivan uusia ominaisuuksia, kuten mesh-shadingin, jonka avulla pelit voivat saada yksityiskohtaisia ympäristöjä pienemmällä virrankulutuksella. Ja ensimmäistä kertaa meillä on laitteistokohtaisesti nopeutettu säteenseuranta, joka on älypuhelimen nopein säteenseuranta, Applen silicon engineering -ryhmän varapuheenjohtaja, Sribalan Santhanam sanoi.

Myös Applen markkinoinnista vastaava SVP Greg Joswiak hehkutti uutta laitetta:

– Tämä uusi suorituskyky mahdollistaa iPhone 15 Pro:lle uusia pelejä, jotka olivat aiemmin saatavilla vain pelikonsoleilla, PC:llä tai Macilla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Assassin’s Creedin konsoliversio on natiivisti saatavilla älypuhelimessa.

Kaikki uudet iPhone-mallit ovat ennakkotilattavissa 15. syyskuuta alkaen, ja ne julkaistaan 22. syyskuuta.

iPhone 15 on saatavilla alkaen 799 dollarista, iPhone 15 Pro alkaen 999 dollarista ja 15 Pro Max alkaen 1199 dollarista. Hinnat kääntynevät euroiksi lähes sellaisinaan, mutta Suomessa kaupat ottavat laitteista vielä omat katteensa, joten hinnat voivat olla korkeampiakin.

Mainos