Mainos
Assetto Corsa Competizione – 24H Nürburgring Pack on huhtikuun alussa julkaistu lisäosa, joka tuo mukanaan Nürburgringin 24 tunnin kilpailuradan, joka yhdistää Nürburgring GP- ja Nordschleife-osuudet.

Emopeli Assetto Corsa Competizione on Kunos Simulazionin kehittämä autosimulaattoripeli, joka keskittyy Blancpain GT -sarjaan GT3-luokan autojen ympärille. Se on laadukas GT3-simulaattori VR-tuella ja tarjoaa paljon pelattavaa ja haastetta simracing-pelaajille.

ACC:ssa on tarkka ajotuntuma, mutta ohjainta ei kannata edes harkita. Tämä on simracereiden peli, jossa ajetaan aina hiki päässä ja stressikynnys tapissa.

Mainos

Vihreä helvetti

Nyt Assetto Corsa Competizione on täydentynyt legendaarisella, monesta moottoriurheilulajista bannatulla 24H Nürburgring Pack -lisäosalla, joka tarjoilee nimensäkin mukaan Nürburgringin moottoriradan kokonaisen version.

Lisäosa tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea Nürburgringin 24 tunnin kilpailun, joka on yksi maailman vaativimmista ja legendaarisimmista kisoista. Tämä saksalaisen Eifelin vehreiden kukkuloiden keskellä sijaitseva rata koostuu Nordschleife- ja GP-Strecke-osuuksista. Jokainen mutka, nousu ja lasku tarjoaa mukavaisen haasteen, vaatien tinkimätöntä keskittymistä ja moitteetonta ajoneuvon hallintaa.

Nürburgringin sääolosuhteet vaihtelevat arvaamattomasti, ja Assetto Corsa Competizionessa nämä sääolosuhteet on todenmukaisesti mallinnettu dynaamisen säämallin avulla. Nürburgring on paikka, jossa jopa kokeneimpien kuljettajien on kunnioitettava rataa ja sen erityispiirteitä – muuten lähtee lapasesta ja peli on menetetty.

Moottoriurheilun historiallisesti merkittävä rata sisältää joukon ikonisiksi muodostuneita kohtia, kuten Flugplatzin dramaattiset mäet ja Fuchsröhren vaativat ”puristukset”. Radan sydämessä sijaitseva Caracciola Karussell vaatii kuljettajilta tarkkuutta ja syvää ajoneuvodynamiikan ymmärrystä, kun taas Brünnchenin tekninen osuus haastaa nopeuden ja ohjauksen tasapainottamisen. Pflanzgartenin tunnettu nyppy ja Döttinger Höhen pitkä suora tarjoavat kuljettajille mahdollisuuden puskea GT-autoja äärirajoille. Mmm, ihanaa.

Kannattaako hommata?

Assetto Corsa Competizione – 24H Nürburgring Pack maksaa ilman tarjouksia noin 13 euroa. Samalla rahalla saa lounasravintolasta lounaan, joka on nuolaistu puolessa tunnissa. Tämän radan yksi kierros vie noin 9 minuuttia, joten on selvää, että 24H Nürburgring Pack tarjoaa huomattavasti pitempään iloa kuin pelkkä Koskenlaskija-palsternakkakeitto, Mac ’n’ cheese, paahdettu kanan sisäfilee, ribsit ja Dirty fries, sekä jälkiruoaksi sitruunaposset passion-mansikoiden kera.

Alkuperäisen Assetto Corsa Competizione -pelin arvostelun löydät tästä, mutta huomaa, että peli on saanu lukuisia korjauspäivityksiä viimeisen viiden vuoden aikana.

Mainos