Avatar: Frontiers of Pandora -seikkailupeli saa ensimmäisen lisätarinapakettinsa heinäkuussa

Mainos
Ubisoft tuo menestyneeseen Avatar: Frontiers of Pandora -seikkailupeliin lisäsisältöä.

Avatar: Frontiers of Pandora -pelin ensimmäinen tarinapaketti, The Sky Breaker, tulee saataville 16. heinäkuuta.

Sky Breakerissa pelaaja jatkaa Frontiers of Pandorasta alkanutta Na’vi-matkaa. Uusi seikkailu tapahtuu The Heart of the Plainsissa, joka on vielä löytämätön alue Upper Plainsilla. Täällä tutut biomit ovat kukoistaneet henkeäsalpaaviksi uusiksi muunnelmiksi, kun taas muut biomit, kuten Open Grasslands, Petrified Forest, Prism Fields, Feathered Grasslands, Stone Rapids ja Leaning Woods, ovat upouusia.

Mainos

Näitä uusia alueita tutkimalla voi kohdata uuden vihollisen, AMP Defenderin, joka suojaa tärkeitä tiloja tuhoutumattomalla kilvellään ja päälle asennetulla gatling-aseellaan.

Pelaaja kohtaa myös uusia RDA-luutnantteja, joiden AMP-puvut tarjoavat lisää tulivoimaa ja parempaa suojaa.

Uudessa päivityksessä on mukana myös 40 fps:n kuvanopeustila Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille, Intel XeSS Super Sampling -ominaisuus PC-tietokoneille ja muita graafisia päivityksiä.

Menestyneisiin ja suosittuihin Avatar-elokuviin perustuva Avatar: Frontiers of Pandora -peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden jatkaa leffoista tuttua tarinaa Pandoran vehreällä ja värikkäällä planeetalla. Avoin pelimaailma on tehty tutkittavaksi ja koluttavaksi. Se on täynnä kauniita paikkoja, värikkäitä kasveja ja yllättäviä ympäristönmuotoja. Pelin tarinassa pelaaja ohjaa ihmisten kasvattamaa na’vi-hahmoa, joka päätyy na’vi-kansan vastarinnan puolelle.

Avatar: Frontiers of Pandora -peli on saatavana sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa.

Mainos