Mainos

Peruskoulun opettaja Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) inhoaa koulua ympäristönä. Lisäksi opettajat ovat arvottomia luusereita ja oppilaat ärsyttäviä räkänokkia. Paljon mielummin Elizabeth viettäisi aikaansa luksushuvilalla, pedikyyrissä cosmopolitan kätösessä ja urheiluautolla kruisaillen. Ja kaikki tämä puolison rahoilla, kuinkas muuten. Elizabetin pasmat menevät kuitenkin sekaisin, kun supersulho jättää hänet ja hän joutuu palaamaan juuri lemppaamaansa työympäristöön.

Alkoholista, pilvestä ja tupakasta nauttiva renttuope bongaa koulusta uuden sijaisen (Justin Timberlake), joka on ah, niin rahakas, mutta ah, niin nörtti. Ja ah, niin ärsyttävän kiinnostunut pikkutarkasta pikkuope Amysta (Lucy Punch). Ja kaiken rahantavoittelun ohella Elizabeth joutuu vielä tuuppimaan kauemmas yli-innokasta jumppamaikkaa (Jason Segel).

Justin ja Cameron

Mainos

Bad Teacher on ehkä nihkeästä ennakkolähtökohdastaan huolimatta yllättävän hyvä kokemus. Mitään yllätyksellisyyttä elokuva ei sisällä, mutta Elizabethin pakkomielteinen silikonitissien tavoittelu jaksaa kuitenkin viihdyttää. Vaikka loppuratkaisu on nähtävillä on hyvin varhaisessa vaiheessa, ei se tämäntyyppisessä aivottomassa katselukokemuksessa ole haitaksi.

Autopesu

Sopii katsottavaksi sekä mies- että naispuolisille kevyen viihdykkeen tarvitsijoille. Ekstroissa on tarjolla perussetti poistettuja kohtauksia ja kulissien takaista puuhastelua.

HE

Mainos