Mainos

On joulukuu Philadelphiassa, Bam Margeran tilalla, ja Bam haluaa antaa vaimolleen Missy Margeralle ikimuistoisen joululahjan. Hän saa päähänpiston hakea joulupukin Suomesta, ja tuoda ukko kotitiluksille dokaamaan. Tuumasta toimeen Bam rekryää joukon urpoja sidekickejään mukaan ja ottaa ensimmäisen lennon New Yorkista Helsinkiin. Stadin sykkeestä löytyy yllättäen HIM -yhtyeen Ville Valo, jonka ystävä tatuoi yhdelle Bamin sidekick-dorkan vatsaan Suomen kartan ja reitin Helsingistä Korvatunturille.

Matkalla halki Suomen Bam ja hänen ystävänsä törmäävät mm. Andy McCoy:hin, Jussi 69:iin, Jyrki 69:iin, Jonne Aaroniin ja Duudsoneihin, jotka opastavat Bamin ryhmän Korvatunturille. Matkalla Lappiin mm. syödään härän penistä, paskannetaan poron silmiä, oksennetaan junaan ja juodaan kuumaa steariinia.

 

Mainos

Meininki on taattua CKY -leffojen sikailua, mutta raja näyttää tulleen siinäkin jo vastaan. Alkuperäisten CKY– ja Jackass -leffojen meininki perustui puhtaasti spontaaniin hauskanpitoon ja myötäkivun tunteisiin. Tässä leffassa hauskanpito on jo väkisin järjestettyä ja käsikirjoitettua ison budjetin paskaa. Mitkään vitsit eivät jaksa naurattaa ja "tarinan" kuljetuskin on uskomatonta kuraa. Tällä kertaa on käynyt niin että Suomen starat tuovat leffaan sen aitouden ja hauskimmat käänteet. Esim. Duudsoneiden kolmannen kauden toiseksi viimeisessä jaksossa nähtiin samaa settiä, mutta siinä homma toimi 100x paremmin. Joko John M. Valerion leikkaus on siis epäonnistunut täysin tai sitten jenkit vaan rakastavat puuduttavampaa settiä… tiedä häntä, mutta uudelleenkatseluarvoa tällä leffalla ei ole edes Bamin HC-faneille.

 

Jos tämä setti ei uppoa edes vanhalle CKY-skeittileffasarja fanille, niin kenelle tämä sitten uppoaa? Ilmeisesti Bamin aika on sekoilun suhteen on tulossa tiensä päähän…

 

KE

Mainos