Mainos

Muistatko vielä Tim Burtonin kaksi ensimmäistä Batman-elokuvaa? Entäpä Joel Schumacherin kaksi erikoisempaa Batman-elokuvaa? Kaikki nämä neljä blockbusteria saa nyt samasta boksista, teräväpiirtoisena!

Ensimmäisessä Batman-elokuvassa Batman (Michael Keaton) tekee itsensä tietoiseksi ja taistelee pahaa Jokeria (Jack Nicholson) vastaan, jonka aikeina on myrkyttää koko Gotham. Toisessa elokuvassa Pingviinimies (Danny DeVito) ja Kissanainen (Michelle Pfeiffer) pistävät Gothamin sekaisin sairailla aatoksillaan. Kolmannessa leffassa Kaksinaama (Tommy Lee Jones) ja Arvuuttaja (Jim Carrey) haluavat päästää Lepakkomiehen (Val Kilmer) pois päiviltään, mutta Robin (Chris O'Donnell) on asiasta eri mieltä. Neljännessä kikkailussa Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) ja Myrkkymuratti (Uma Thurman) yrittävät täysin samoja asioita, joita kaikki edellämainitut kriminaalit ovat jo kolmen elokuvan aikana kokeilleet.

pingu

Mainos

Vanhat Batman-elokuvat tuntuvat uusien Dark Knight -leffojen rinnalla ihmeellisiltä kikkailuilta, mutta samalla erikoisen viihdyttäviltä. Huomattavasti goottisempi ja sarjakuvamaisempi maailma kulkee läpi kaikkien elokuvien. Taso kasvaa kolmanteen Batman-leffaan asti, mutta neljäs on kuin nolo lelumainos. Batman & Robin -elokuvan lavasteet on lyöty pahasti yli, eikä tarinassakaan ole mitään positiivista kerrottavaa.

clooney

Batman Collectionin bonusmateriaalit ovat omaa luokkaansa. Jokaisesta leffasta on huikeat määrät ennennäkemätöntä, todella mielenkiintoista videota tarjolla useiksi tunneiksi. Tästä suuret plussat. Warnerin making of -tuotanto on ollut näköjään jo hyvässä vedossa 1980-luvun puolellakin.

Mikäli vanhat Batman-elokuvat ovat piirtyneet muistikoukeroihin vahvoiksi osaksi persoonaa, tai ne on kokonaan kokematta, kannattaa Batman Collection ehdottomasti hankkia. Jos taas uudet Dark Knight -leffat on liian lähellä sydäntä, kannattaa vanhat lepakkoneppailut jättää muistoiksi kaupan hyllyille.

Mainos