Mainos

Chloe on pilalle hemmoteltu parishiltonchihuahuhuahua -koira, jonka sen omistaja jättää parikymppiselle serkulleen hoitoon. Tämä bailuprinsessa kuitenkin päättää lähteä kavereidensa kanssa Mexicoon bilettämään ja ottaa pilalle hemmotellun pikkurotan mukaansa. Eräiden sattumien summana Chloe katoaa ja siitä alkaa hauvan suuri seikkailu Disneyn tyyliin.

 

Beverly Hillsin Hienostohauva on selkeästi suunnattu 7-12-vuotiaille pikkutytöille, jotka haaveilevat parishilton -elämäntyylistä ja ihannoivat nättejä mekkoja ja tiaroja. Disney on palkannut tekemään tätä tusinaleffaa kolme ohjaajaa Raja Gosnelin, Piper Perabon ja Manolo Cardonan, jotka ovat kukin ajatelleet että "joku muu hoitakoon leffan ohjauksen paremmin, minä menen kaljalle". Leffa on huitaistu kasaan vasemmalla kädellä ja lopputuloksena on samanlainen koiraleffa, joita on totuttu näkemään jo 30-vuoden ajan. Mitään uutta ei tarjoilla, mutta ensikertaa tämänlaisen leffan näkevälle seitsenvuotiaalle tytölle, se voi olla suurikin elämys.

Mainos

 

Teknisesti levy on huippuluokkaa. Kuva on parasta mitä rahalla saa ja ääniraitanakin tarjoillaan paras mahdollinen formaatti eli pakkaamaton PCM 5.1, joka on tismalleen sama mikä studiosta on tallennettu leffateatterin kelalle. Dynaamisuuden voi kunnon kotiteatterilla siis tuntea peppukarvoissaan, ja tämä on todella mahtavaa!

BD-extroissa tarjoillaan Raja Gosnelin tylsähkö kommenttiraita, Chihuahuan tarina -lyhytanimaatio, joka paljastaa kolmessa minuutissa kyseisen koirarodun taustatarinan. Lisäksi levyllä mm. minidokkari ääninäyttelijöistä, poistettuja kohtauksia ja pakollisen mokakoosteen, joka naurattaa tekijöitä enemmän kuin katsojaa.

 

KE

Mainos