Mainos
The Big Sick kertoo pakistanilaissyntyisen amerikkalaisen stand-up-koomikko Kumail Nanjianin rakkaustarinan vaimonsa ja tämän kohtaamiseen liittyen. Tarina on kiusallinen, mutta todellinen.

Kumail Nanjiani on mahdollisesti tuttu Netflixin stand-up-komediaohjelmia seuraaville. Mies on Pakistanista lähtöisin oleva koomikko, joka asustelee New Yorkissa. The Big Sick kertoo Kumail Nanjianin ja tämän tulevan vaimon, Emilyn (Zoe Kazan) rakkauden alkumetreistä, jolloin kulttuurierot hiersivät parisuhdetta, samalla kun Emily sairastui omituiseen tautiin, johon lääkärit eivät löytäneet parannuskeinoa.

Kumail Nanjiani heittää keikkaa myös elokuvassa.

The Big Sick on hauska romanttinen komedia, joka toimii tavallaan isona stand-up-tarinana. Kumail Nanjiani pitää velmuilullaan huumoria jatkuvasti yllä, vaikka tilanne olisi vakavakin. Komedian ja draaman yhdistelmä toimii hienosti, vaikka elokuva lopulta onkin kuin minkä tahansa laatusairaalasarjan jakso.

Itse huumoria kiehtovampaa on tutustua Kumail Nanjianiin ja tämän uran alkutaipaleen haasteisiin. Kiusallinen kohtaaminen Emilyn vanhempien kanssa on sekä vaivaannuttavaa, että haussua. Elokuvan voi sanoa toimivan erittäin hyvin viihde-elokuvana, vaikka se ei erittäin hyvä elokuva olekaan.

Mainos

”Ennen leffaa suosittelen  tutustumaan itse Kumail Nanjianiin vaikkapa Netflixin komediaspesiaalien myötä”

Blu-ray:n bonuslaarista löytyy dokumentaari elokuvan synnystä, katsauksia oikeaan Kumailiin ja Emilyyn, poistettuja kohtauksia ja pari muuta turhaketta. Viihdettä saa siis ihan koko levyn verran.

The Big Sick on hassuli romanttinen draamakomedia, jonka katsoo aivan mielellään kertaalleen. Ennen leffaa suosittelen kuitenkin tutustumaan itse Kumail Nanjianiin vaikkapa Netflixin komediaspesiaalien myötä, sillä täten The Big Sick on rikkaampi elokuvatuokio.

Mainos