Mainos

Blade (Wesley Snipes) on elänyt raivokasta vampyyrintappajaelämää edellisen elokuvan jälkeen, mutta nyt vampyyrit ovat saaneet tarpeekseen tuosta mustasta pirulaisesta. He päättävät kaivaa ihka ensimmäisen vampyyrin (Dominic Purcell) haudastaan ja pistää tämän Bladen jäljille. Samalla he kietovat backup-suunnitelman ja lavastavat Bladen syylliseksi ihmisen murhaan. FBI:n ja ensitorahampaan jahdatessa Bladea, tämä joutuu tyytymään Yövaanijat-nimisen ihmisjoukkion apuun, jotka saattavat olla Bladen elämän viimeinen oljenkorsi.

 

Bladen jengi

Mainos

 

Kolmas Blade-leffa päättää Blade-trilogian, mutta kakkososan tasolle ei päästä läheskään. Elokuvan ohjaus ja kuvaus on vauhdikasta ja näyttävää, mutta käsikirjoitus on liian perinteistä huttua, aivan liian itsestäänselvillä twisteillä. Tämä käy viimeistään tunnin jälkeen tylsäksi, joka puolestaan johtaa vahvaan uneliaisuuteen.

 

Paha eukko

 

Wesley Snipes näyttää jo kyllästyneen vampyyrintappajarooliinsa, ja täten jää nuorten tulijoiden Jessica Bielin ja Ryan Reynoldsin jalkoihin. Onneksi elokuvasaaga tajuttiin päättää tähän osaan, sillä nelonen olisi kupannut Blade-leffat todella syviin pohjamutiin. Nyt Bladesta jää sentään keskinkertainen maku.

 

Vanhus

 

Blu-ray-julkaisu sisältää teknisesti korkean tason ja bonuksiakin löytyy ihan kelvollinen määrä. Kaikki bonarit on kuitenkin tuttuja jo DVD:n omistajalle, joten mitään uutta ei BD-julkaisu Blade-faneille tarjoa.

 

KE

 

Mainos