Mainos

Hollywoodin julkkisten naapurustossa asuva joukko tavallisia nuoria päättää ottaa osansa muiden kuuluisuudesta. Leikkimielisenä juttuna alkanut julkkisten kotien ryöstäminen laajenee uskomattomiin mittakaavoihin. Huumeet, rahat ja kalliit brändit ovat arkipäivää. Hyvä onni ei kuitenkaan voi jatkua loputtomiin.

Biitsillä

Sofia Coppolan ohjaama Bling Ring perustuu tositapahtumiin. Hollywoodin kuumimmat julkkikset saivat vuosina 2008 ja 2009 ikäviä öisia vieraita, jotka nappasivat mukaansa niin arvokoruja, kelloja, vaatteita kuin kylmää käteistakin. Coppola on tehnyt erittäin hyvää työtä Bling Ring -elokuvan kanssa. Leffasta huomaa, että tosielämän valvontakameramateriaaleista ja syytettyjen haastattelumateriaaleista on otettu mallia.

Mainos

party

Näyttelijät tekivat erittäin hyvät roolisuoritukset. Harry Potterien Hermionena kuuluisuuteen noussut Emma Watson, sopii rooliinsa täydellisesti. Muutkaan näyttelijät eivät jätä katsojaa kylmäksi.

Rivissä

Kuvaustyyli on kiinnostava ja monipuolinen. Coppola on selkeästi halunnut käyttää vaihtelevaa tyyliä, joka kiehtoo katsojaa. Vaikka suurin osa elokuvasta käsitteleekin nimenomaan murtoja ja uusia kalliita tavaroita, on Coppola onnistunut tekemään jokaisesta kohtauksesta mielenkiintoisen.

Elokuvassa käsitellään ongelmaa, joka sosiaalisen median ja internetin avulla on levinnyt maailmanlaajuiseksi. Nuoret ihannoivat julkkiksia ja haluavat itselleen samanlaisen elämän. Oikean ja väärän rajat hämärtyvät. Elokuvan sanoma on selkeä ja se tuodaan hyvin esille, mutta mitään uutta mullistavaa informaatiota se ei kuitenkaan nuorelle katsojalle anna.

Mainos