Koti Elokuva-arvostelut DVD/BD/UHD/VOD Blu-ray 3D -arvostelu: Godzilla

Blu-ray 3D -arvostelu: Godzilla

Mainos

Se on täällä taas. Kaikkien aikojen merihirviö, joka pelastaakin tällä kertaa maailman.

Vuonna 1999 tapahtunut hämmentävä onnettomuus salataan, mutta vuonna 2014 japanilaisen ydinvoimalan kätköistä nousevia jättiläis-Muto onkin jo vaikeampi hallituksen piilottaa. Mutoa vastaan taistelevat sotavoimat ovat hätää kärsimässä, mutta onneksi jostain tyynen valtameren pohjasta nousee jättiläismäinen Godzilla, joka on Muton luontainen vihollinen. Godzillan rymistely aiheuttaa kuitenkin kaaosta, sillä onhan mörkö valkokankaiden kaikkien aikojen massiivisin.

Totaalinen rebootti

Godzilla on ohjaaja Gareth Edwardsin totaalinen uudistus ja puhdas näkemys Godzilla-hirviöstä. Sen tarina ei liity mitenkään 1950-luvun tai 90-luvun Hollywood-tekeleisiin.
Toimintaa piisaa, hirviöt näyttävät uskottavilta. Meininki on äärimmäisen viihdyttävää.
Elokuvan tarina on ennalta-arvattava ja sen sydämessä sykkii turha ja liian vahvasti alleviivattu perhe- ja sankaritarina. Tähän panostetaan hirviöitä enemmän, joka on sääli, sillä kerrankin örrimörrit ovat mahtavaa katseltavaa.

3D näyttää hyvälle

Godzilla on itsestäänselvyyksistään ja typeryyksistään huolimatta kuitenkin sekä isojen, että pienten poikien mieleen, joten sen voi huoletta ostaa tai vuokrata, sen syvällisempiä miettimättä.
Blu-ray-versiot sisältävät pienen määrän perusekstroja, joiden parissa ei kauaa nokka tuhise.
Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Godzilla
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Forza Horizon 2
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: Se toinen nainen
blu-ray-3d-arvostelu-godzillaElokuvan tarina on ennalta-arvattava ja sen sydämessä sykkii turha ja liian vahvasti alleviivattu perhe- ja sankaritarina. Tähän panostetaan hirviöitä enemmän, joka on sääli, sillä kerrankin örrimörrit ovat mahtavaa katseltavaa.