Mainos
Suomessa samaan aikaan elokuvateatteriensi-illan ja Blu-ray-julkaisun saava Nurse 3D on rehellinen eksploitaatioelokuva, josta ei puutu alastomuutta, kuumia kinkkuja, ruiskuja ja roiskahduksia.

Danni (Katrina Bowden) on hottishoitsu, joka valmistuu koulusta ja saa hyvän hoitotyöpaikan newyorkilaisesta sairaalasta. Hän tutustuu heti kättelyssä omituiseen Abby Russelliin (Paz de la Huerta), joka päivisin hoitaa potilaat ammattitaidolla ja iltaisin kostaa pettäjämiehille – kuollettavasti. Pian Danni huomaa omien rakkaidensakin menehtyneen, jonka johdosta ystävyys Abbyyn saa uusia käänteitä.

Mainos

Suomalainen kytkös

Nurse 3D on suomalaissukuisen Douglas Aarniokosken käsikirjoittama ja ohjaama kauhupätkä. Kässäri on hyvin tavanomaista hulluutta, joka sopii tämänkaltaiseen viihteeseen täydellisesti. Jopa yksi ennalta-arvaamaton käänne löytyy juonesta, joka piristää ihanasti.

3D on loisto lisuke toiminnassa, mutta kauhuun se sopii parhaiten. Nurse 3D hyödyntää hienosti 3D:n tärkeintä ominaisuutta; paskan heittämistä silmille, jota saadaan väistellä muutamaan otteeseen. Leffa on pullollaan alastomuutta ja verta, jotka saavat myös 3D:stä kivaa lisäpotkua.

Ällöttävän hyvä roolitus

Newyorkilaissyntyinen päätähti Paz de la Huerta on todella vastenmielisen hyvä roolissaan. Hän onnistuu luomaan ärsyttävän seksipommin, joka on silmiä myöten kerrassaan sairas sisar hento valkoinen. Huerta myös heittäytyy alastonosuuksissaan koko rahan edestä. Naisen mussutukset ja sössötykset vetävät vertoja Salatut elämät -tähtien näyttelijäsuorituksiin, mutta Salkkarit vetävät silti huonoudellaan pohjat.

Blu-ray-versiosta ei löydy bonuksia lainkaan, joka johtunee 2D-version ja 3D-version mahduttamisesta samalle kiekolle. Tämä on pieni miinus, mutta Nurse 3D tarjoilee silti levyllisen kivaa silvontaviihdettä hyvällä seksitrillerifiiliksellä.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Nurse 3D
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Murdered: Soul Suspect
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: EA Sports UFC
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-3d-arvostelu-nurse-3dNurse 3D tarjoilee silti kivaa exploitaatiosilvontaviihdettä hyvällä seksitrillerifiiliksellä.