Mainos

Jumalten lasten, eli puoliversiten tuhoutumaton leiri muuttuukin tuhoutuvaksi, kun paha Luke (Jake Abel) myrkyttää sitä suojelevan puun. Luken aikeena on vapauttaa 3000 vuotta sitten vengittu Ares haudastaan, kostaakseen isälleen. Percy Jackson (Logan Lerman) joutuu taas ystäviensä kanssa seikkailuun, kun homma on estettävä hinnalla millä hyvänsä ja kukaan muu ei ole riittävän rohkea ottaakseen härkää sarvista.

Härkätaistelu

Percy Jackson: Hirviöidenmeri on jatkoa vuonna 2010 julkaistulle Percy Jackson: Salamavaras -elokuvalle. Molemmat leffat pohjautuvat alunperin Percy Jackson and the Olympians -romaaneihin.

Mainos

Ohjaaja Thor Freudenthal onnistuu tuomaan Parcyn jälleen hienosti eläväksi ruudulle, ja tätä tukee hienosti eläytyvä ja hyvin näyttelevä casting. Ryhmä on täsmälleen sama kuin kolme vuotta sitten ja uuttakin verta on saatu mukaan. Näyttelijät ovat päässeet jo parinkympin huonommalle puolelle, mutta uskottavuus on silti kohdillaan.

Jahti

Luvassa on jälleen Harry Potter -henkistä seikkailua ja salapoliisityötä kun Percy ystävineen yrittää ratkoa ongelmia pelastaakseen maailman. Percy Jackson -sarja onkin helposti verrattavissa Potter-saagaan ja näin ollen tuo tyydytystä Potter-seikkailuja kaipaaville. Aivan samalle tasolle ei kuitenkaan ylletä, mutta hyvää viihdettä ovat Percynkin seikkailut.

Luolassa

3D toimii paikoitellen hienosti ja sitä on osattu hyödyntää tehokkaasti. Joukossa on kuitenkin jokunen kuva, joka näyttää häiritsevän hypnoottiselta, tekstitysten sekoittaessa syvyydet. Näitä on kuitenkin vain muutama, eivätkä ne onnistu pilaamaan kolmedeen taikaa.

Percy Jackson: Hirviöidenmeri on kevyttä viihdettä, joka sopii erityisesti teini-ikäisille. Se ei tuo genreensä mitään uutta, mutta viihdyttää taatusti katsojaansa.

3D-kuva

Bonuspuolelta löytyy kolme alle viisimunuuttista kurkistusta kulisseihin ja mielenkiintoinen sarjakuva-animaatio Tysonin matkasta puoliveristen leirille.

Mainos