Mainos

Kuolemansairas CIA-agentti lähtee viimeiselle tehtävälleen ja yrittää samalla sovitella perhekriisejään ihanaisessa Pariisissa.

Ethan Renner (Kevin Costner) on vanha, mutta kova CIA-agentti, joka kuulee tavallisen flunssansa olevankin jotain hieman tujumpaa. Lääkäri lupaa elinaikaa alle puoli vuotta, joten Ethan päättää hoitaa selvittämättä jääneet kriisinsä perheensä kanssa. CIA:lla on kuitenkin takataskussaan lääkekokeilu, jolla houkuttelee miehen vielä yhdelle, viimeiselle salamurhakeikalle.
 
 
Legendaarisen ranskalaisohjaaja Luc Bessonin tarina on yllätyksetön, mutta toimintapainotteinen ja viihdyttävä kertomus. Ohjauksesta vastaa Charlien Enkelit -toimintapätkät ohjannut McG, jonka kädenjälkeä rakastetaan yhtä paljon kuin Michael Bayn. McG on luonut Bessonin kässäristä ihan toimivan viihdepaketin, mutta kaikki elokuvan muu anti, näyttelijöitä lukuunottamatta on todella onnetonta.
 
 
Blu-ray-painos ei sisällä mitään ekstroja, vaikka ainakin alkuintron hotelliräjähdyksen kuvaamista olisi ollut hauska katsella.
 
3 Days to Kill ei ole mestariteos tai toimintaklassikko, mutta se toimii kelvollisesti, aivot narikassa kertayyteröinnin verran.
Mainos