Mainos

Hanna (Annamaija Tuokko) on kolmekymppinen, pariutumiskriisinsä kanssa arkeaan viettävä sairaanhoitaja. Hän löytää sattuman kautta komean uroksen (Ilkka Villi), johon rakastuu oitis. Markus kuitenkin katoaa kuin jälkiä jättämättä. Hanna saa samaan syssyyn työkomennuksen pääministerin (Antti Reini) kuntouttamiseksi ja pian lempi leiskuu jo raavaan poliitikonkin kanssa. Ja kuten arvata saattaa, pian Markus astuu taas kuvioihin ja on Hannan valinnan paikka: Kumpi on se ainoa oikea?

Ainoat oikeat yrittää olla amerikkalainen romanttinen komedia, joka varmasti käsikirjoituksen tasolla on näyttänyt todella lupaavalta. Valitettavasti leffan näyttelijät ovat niin huonoja, että valtava myötähäpeän tunne on jatkuvasti läsnä. Jos näyttelijät suoriutuvat jostain kohtauksesta kunnialla, on sen sisältö tai dialogi järkyttävää. Katsojaa hävettää jatkuvasti.

Mainos

Alan Wake -pelihahmona suurimman roolinsa tehnyt Ilkka Villi on hahmossaan yhtä kasrismaattinen kuten Sonera-mainoksissa. Sitä odottaakin koko ajan, että milloin mies laukoo sadan megan laajakaistapakettitarjouksen tai lyömättömän puhepakkettihinnan ruutuun, teleoperaattorin liilassa asussaan. Näin ei valitettavasti kuitenkaan käy, sillä Markuksen hahmo on Soneramiestä huomattavasti tylsempi.

Ainoat oikeat on epäonnistunut amerikkalaisen tapainen kotimainen romanttinen komedia, jonka katsomisen sijaan olisi mielummin vaikka puolitoistatuntia vesikidutettavana.

Mainos