Mainos
Legendaarinen sandiegolaisuutisankkuri Ron Burgundy (Will Ferrell) on uransa huipulla, yhdessä vaimonsa kanssa, juontaessaan länsirannikon kovinta uutis- ja ajankohtaisohjelmaa. Alamäki kuitenkin alkaa, kun tv-pomo ylentää vaimon (Christina Applegate) ja erottaa Burgundyn. Mies vaipuu tietysti syvään masennukseen. Ron omine tiimeineen saa kuitenkin toisen mahdollisuuden, sillä uusi 24/7-uutiskanava GNN tarjoaa miehelle omituista yövuoropestiä New Yorkissa.
 
 
Ensimmäinen Anchroman-elokuva ilmestyi valkokankaille hassuttelemaan vuonna 2004. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin sama kaava toistuu, mutta onneksi käsikirjoitus on tavallista jatko-osaa parempi. Se on kaikeksi yllätykseksi jopa parempi kuin ensimmäisen elokuvan kässäri!
 
Leffan läppä on osittain edelleen yliampuvaa, mutta hauskaa. Se saa jopa naurahtamaan ääneen, sisähymyilyn sijaan. Vitsit ovat ytimekkäämpiä ja todella yllättävä lopputaistelun näyttelijäkaarti saa suuret plussat.
 
 
Elokuvan Blu-ray-versio on ahdettu täyteen kulissientakaisia bonuksia. Niitä löytyy leffalevyltä jo ihan kivasti, mutta niitä on vielä toinen, kokonainen BD-kiekkokin täynnä. Ekstrojen parissa naureskelee siis helposti hyvät tovit.
 
Anchorman 2: The Legend Continues yllättää positiivisesti olemalla hyvä jatko-osa ja hyvä komedia.
Mainos