Mainos

Ainoa tie ulos, on mennä alas… sohvalta ja ryömiä lähivuokraamoon hakemaan parempaa katsottavaa.

As Above, So Below elokuvassa käyskennellään Pariisin alla olevissa katakombeissa ja ollaan oikein säikkynä koska siellähän nyt kaikkea jännään on. Eikö? Onhan? Siellä pitäisi siis olla viisasten kivi, ja sitähän sieltä sitten kaikella uhallakin lähdetään noutamaan.
 
 
As Above, So Below on melkoisen tylsää katsottavaa. Tuntuu siltä että ohjaaja/käsikirjoittaja veljekset John ja Drew Dowdle ovat tehneet täpinäreissun Pariisiin, päätyneet turistikierrokselle katakombeihin (jotka kieltämättä ovat hienot) ja ajatelleet "Ei hitto, tästä mestasta pitää tehdä leffa, hitot juonesta!" Leffaan on tungettu löyhä juoni viisasten kiven metsästyksestä. Ja miksi oi miksi tämäkin teos piti tehdä Found Footage -tyylillä? Jos nyt päädytte kuitenkin katsomaan tämän vaikka sunnuntaina krapulapäissänne, niin kiinnittäkääpä huomiota kivistävällä päällänne juuri tähän kameroiden sijaintiin ja elokuvan loppuun. Ei meinannut Renniet riittää.
 
 
Ass Above, So Boring… Tässä elokuvassa ei ole mitään uutta. Kaikki on jo niin nähty. Scarlett (Perdita Weeks) ja George (Ben Feldman) ovat rahtusen karismaattisia, niin tuli tämä nyt sitten kuitenkin katsottua loppuun asti, vaikka otsassa alkoikin olemaan sellainen sarvi pään hakkaamisesta pöytään. Elokuvassa on luita, pääkalloja ja niitä hampaankiristystä aiheuttavia säikäytyksiä, jotka ovat aina vähän kuin nousisi nukkuvan päälle ja vetäisi täysillä turpaan. Vinkkini leffan suhteen on, että keksi parempaa tekemistä. Tai sitten ota tämä katakombidokkarina, kyllä siellä sitäkin ahtaissa kuvissa vilahtelee.
 
Levyn bonuksena parin minuutin making of -pökäle.
Mainos