Blu-ray-arvostelu: Bad Words

Mainos
Nelikymppinen perusmies löytää tavauskilpailusta porsaanreijän ja päättää voittaa kilpailun kahdeksasluokkalaisia vastaan.

Guy Trilby (Jason Bateman) on nelikymppinen, äidinkieltä työssään käyttävä tavismies, joka löytää Amerikan arvostetuimmasta kahdeksasluokkalaisten tavauskilpailusta hämmentävän porsaanreijän, jonka kautta hänkin voisi kisaan osallistua. Ja niinpä hän osallistuu, pieksee lapset mennen tullen, eikä kukaan voi estää häntä nolaamasta kaikkia ja koko kilpailun mainetta.

Koomikon oma ohjaus

Bad Words on Jason Batemanin esikoisohjaus, jota hän myös luonnollisesti itse tähdittää. Mies on totuttu näkemään verbaalisissa komediarooleissa, mutta tällä kertaa hän on jättänyt kaiken ylimääräisen hömpän pois ja keskittynyt draamaan, jota sotkee sivaltavalla huumorilla.
Bad Words on onnistunut vittuilukomedia, joka kantaa syvempääkin pohjaa. Se on kuitenkin elokuvana melko keskinkertainen, eikä kestä yli yhtä katselukertaa. Batemanissa on tosin potkua myös ohjaajana, mutta Clint Eastwoodia herrasta ei koskaan tule.
Bonuspuolelta löytyy poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, kommenttiraita ja kurkistus elokuvan kulisseihin. Ei siis mitään poikkeuksellista tai erityisen kiinnostavaa.
Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Bad Words
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Dragon Age: Inquisition
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: Far Cry 4
blu-ray-arvostelu-bad-wordsBad Words on onnistunut vittuilukomedia, joka kantaa syvempääkin pohjaa. Se on kuitenkin elokuvana melko keskinkertainen, eikä kestä yli yhtä katselukertaa. Batemanissa on tosin potkua myös ohjaajana, mutta Clint Eastwoodia herrasta ei koskaan tule.