Mainos

Samuel L. Jackson, Jessica Alba, toimintaa, urheiluautoja ja ampumista – kuulostaa täydelliseltä – mutta pettää pahasti.

Vaikka edellä mainitut seikat saavat hienoisen ennakkoerektion sykkimään, pettää Barely Lethal perehtymättömän katsojan pahasti olemalla …teinidraamakomedia. Kyllä. Teinidraamakomedia.

Leffa kertoo nuoresta tappamaan koulutetusta, lapsuutensa ja nuoruutensa menettäneestä tytön tylleröstä, Meganista (Hailee Steinfeld), joka päättää kokeilla miltä tuntuisi elää tavallista teiniunelmaa. Hän katselee salaa huomattavat määrät amerikkalaisia teinikomedioita ja päättää paeta agenttifasiliteetista keinolla millä hyvänsä. Siinä hän onnistuukin, mutta kuinka ihmeessä siihen teiniarkeen pääseekään käsiksi? Entä miten elää teiniongelmien kanssa kun agenttieliitit ovat vain askeleen päässä Meganin jäljistä?

”keskinkertainen teiniactionkomedia”

Vaikka Barely Lethal voisi teoriassa ihan toimiakin, vetää se teinidraamakomediaosuutensa liian Mean Girls -henkiseksi voidakseen viihdyttää riittävästi mieskatsojia. Vaikka kohderyhmäänsä, eli teinitytöille Barely Lethal takuulla toimiikin satasella, ei se anna muille mitään – paitsi Jessica Alban – jota näytetään laittoman vähän. Myös Sam Jackson pettää roolissaan olemalla suurimman osan ruutuajasta piilossa.

Mainos

Barely Lethal on keskinkertainen teiniactionkomedia, jonka katsomista ennen on syytä kurkata ainakin traileri ja harkita tarkkaan puolitoistatuntisen käyttöä myös jollain toisella tavalla.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Barely Lethal
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Rainbow Six Siege
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: Beyond: Two Souls
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-arvostelu-barely-lethalBarely Lethal on keskinkertainen teiniactionkomedia, jonka katsomista ennen on syytä kurkata ainakin traileri ja harkita tarkkaan puolitoistatuntisen käyttöä myös jollain toisella tavalla.