Mainos
Mitä tapahtuu, kun apteekkari löytää elämän eliksiirinsä oman bisneksen sisältä?
 
Doug (Sam Rockwell) on amerikkalaisen pikkukaupungin paikallisapteekkari, jonka elämä on sidottu lääkebisneksen ja kontrollifriikkivaimon ylläpitämään perhe-elämään. Kun Doug kohtaa eräänä päivänä apteekissaan viettelevän naisasiakkaan, Elizabethin (Olivia Wilde), hänen elämänsä muuttuu. Elizabeth johdattelee miehen uskottomuuteen ja paljastaa, miten vastaukset elämänlaadun parantamiseen löytyvätkin suoraan oman nenän edestä – apteekista.
 
 
Better Living Through Chemistry on musta komedia, jonka juoni on ennalta-arvaamaton ja yllättävän viihdyttävä. Hauskoja läppiä ei juuri ole, vaikka leffa komediaksi on luokiteltukin. Draamaa sen sijaan löytyy ja se on hyvin tehty – tosin komedian tavoin yliampuvan rennolla otteella.
 
 
Elokuvan näyttelijävalinnat ovat menneet nappiin, vaikkakin Sam Rockwellin naama näyttää ajoittain häiritsevän kehitysvammaiselta. Michelle Monaghan on kälättävänä vaimona todella rasittava ja näin ollen onnistuu roolissaan erityisen hyvin. Vaikka neito on kaunis, en uskaltaisi häntä ottaa vaimoksi, sillä osa roolista on taatusti todellista häntä itseään.
 
Bonuslaarista löytyy vakiosetti perusbonuksia.
Mainos