Mainos

Kaksi erilaista veljestä – toinen rikollinen, toinen huippukyttä. Miten veljesrakkauden symbioosi kukkii mahdottomassa yhtälössä?

Chris (Clive Owen) on newyorkilainen rikollinen, joka vapautuu vankilasta lukuisten rötösten tekijänä ja majoittuu asunnottomana NYPD:llä työskentelevän poliisiveljensä Frankin (Billy Crudup) luokse. Poliisipäälliköt ovat sitä mieltä, että Chrisin on muutettava muualle, tai Frank joudutaan hyllyttämään. Kaikki vieläpä kärjistyy Chrisin tekemään ryöstökeikkaan, jonka välittömässä läheisyydessä Frank joukkoineen on sattumalta.
 
 
Blood Ties on draamatrilleri, jonka näyttelijäkattaus on vaikuttava. Clive Oven, Billy Crudup ja kuvankauniit Marion Cotillard, Mila Kunis ja Zoë Saldana lupaavat todella mehukasta elokuvaelämystä. Valitettavasti sitä Blood Ties ei ole. Elokuvan tarna vatvoo hitaasti ja tylsästi kohtauksesta toiseen, vaikka tähdet kaikkensa tekevätkin. Elokuvan puolivälin toimintakohtaus piristää, mutta sama flegmaattinen meno jatkuu loppuun saakka.
 
Blood Ties on tylsä draamatrilleri, jonka näyttelijät ovat sen parasta antia, mutta se ei riitä nostamaan elokuvan kiinnostuksen tasoa alkua pidemmälle.
Mainos