Mainos

Maailman ryppyisin nelikymppinen panee ja tulee raskaaksi.

Mitä saatanaa on tapahtunut Renée Zellwegerille? Nainen on hoikistunut ja rypistynyt kurttuisemmaksi kuin peräaukon suu. Pahasti sanottu, mutta se on faktaa ja se häiritsee läpi elokuvan.

Kolmas Bridget Jones –elokuva jatkaa mutruhuulisen ja viattomanoloisen uranaisen tarinaa. Tällä kertaa nainen tulee parittelupuuhiensa seurauksena raskaaksi, mutta ei tiedä kumpi kahdesta, lähes samaan aikaan tämän kanssa petipuuhissa olleista miehistä on isi. Jones päättää kertoa tilanteen molemmille isäkandidaateille ja siitäkös vasta kilpailuasetelma syntyy.

Mainos


Bridget Jones’s Baby on tullut kauas siitä mitä ensimmäinen Bridget Jones -elokuva aikoinaan oli. Toinenkin osa vielä yritti, mutta kolmas on puhdas rahastus. Ja koska Hugh Grant ei suostunut enää tähdittämään kolmatta osaa, feidattiin hänet tarinassa ruumiiksi.

Elokuvan pahin yksittäinen epäkohta on se, että kukaan ei puutu 43-vuotiaan myöhäisensisynnyttäjän raskaudenajan mahdollisiin komplikaatioihin. Jo kolmekymppinen nainen alkaa olla viittä vaille viimeisillään vauvanteossa, mutta nelikymppinen on jo todellista riskiryhmää. Elokuvassa se ei ole juttu eikä mikään.

Näyttelijäkaarti on vahva, mutta tarina on älyttömän ennalta-arvattava ja kuiva. Vitsit ovan nuupahtaneita ja ihmiset vanhoja kurttunaamoja. Samaistuminen on haastavaa.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Bridget Jones's Baby
Edellinen artikkeli4K UHD -arvostelu: Jack Reacher: Paluu päämajaan
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: Horizon: Zero Dawn
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-arvostelu-bridget-joness-babyBridget Jones's Baby on tavanomaista BJ-höpsöttelyä, joka taatusti uppoaa elokuvasarjan faneille, mutta tuottaa unettavia hetkiä uroskatsojille.