Mainos

Newyorkilainen poliisietsivä ajautuu tutkimaan murha- ja pahoinpitelymysteerejä, joiden takana on itse pahuus.

Sarchie (Eric Bana) on NYPD:n etsivä, joka ajautuu kerta toisensa jälkeen tutkimaan mystisiä pahoinpitelyjä ja joukkomurhia, joita yhdistävät erikoisuudet. Pian johtolangat vievät muinaisriipujen luokse, jotka paljastavat veritekojen takana olevan pahojen voimien. Sarchie joutuukin pyytämään apua coolilta papilta (Édgar Ramírez), jolla on vuosikymmenten kokemus demoneista ja manaamisesta. Systeemi kuitenkin lahoaa, kun pahuus alkaa ottamaan otetta myös Sarchien perheestä.
 
 
Emily Rosen Riivajan ja Sinisterin ohjaajan Scott Derricksonin uusin Deliver Us from Evil on valtava laskusuhdanne aikaisemmista. Siinä missä ohjaaja Derricson luottaa perinteikkäisiin synkkiin ratkaisuihinsa, on tarina tällä kertaa paperilla parempi kuin toteutuksena. Vaikka leffassa onkin omat hirvityksen hetkensä, perustuu lähes kaikki yhtäkkisiin säikyttelyihin ja eteenkin raivokkaan koviin äänitehosteisiin. Itse tunnelman luominen on ajoittain epäonnistunutta, sillä leffa on pullollaan itsestäänselvyyksiä ja nuupahtaneita kliseitä.
 
 
Lisämateriaaleja on kelpo määrä, joissa paljastetaan elokuvan sisintä ja tuotantoa. Mitään erityisen mahtavaa ei lisukkeista löydy, joten ilman niitäkin olisi pärjännyt.
Mainos