Mainos

Miten käy äidin, kun Antikristus kasvaa kohdussa? Siitä kertoo sympaattinen Devil's Due.

Onnellinen vastanainut aviopari viettää häämatkansa Afrikassa, jossa viimeisenä yönä vietetyt bileet jättävät rankemman krapulan tuoreeseen vaimoon. Hän huomaa nimittäin myöhemmin kotosalla Amerikassa olevansa raskaana. Onnellinen perheenlisäysuutinen kääntyy kuitenkin painajaiseksi, sillä masussa muhiva demoni saa äidistä aikaiseksi melkoisen paholaisen.
 
 
Ohjaajat Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett kuuluvat miesviisikkoon, jotka ovat tehneet källi- ja piilokameraelokuvia keskenänsä vuositolkulla. Nyt vihdoin he saivat "omaperäisen" idean tehdä found footage -kauhua, jossa raskaana oleva nainen on itse saatanan kätyri. Seitsemän miljoonan dollarin budjettikin tähän saatiin, ja iso levitysyhtiö 20th Century Fox, joten mikä voisikaan mennä pieleen?
 
Elokuva on idealtaan jo loppuun asti kulunut, vaikka juuri täsmälleen samanlaista leffaa ei vielä olekaan markkinoilla. Kaikki muu on kopioitu suoraan Blair Witch Project– ja Paranormal Activity -elokuvista. Devil's Due ei tarjoile yllätyksiä, eikä edes pelottavaa kauhua. Kliseitä vatvotaan ja pelästyskohtaukset ovat varsin helposti ennakoitavissa. Todellinen pelko on katsojasta kaukana.
 
 
Blu-ray:n bonusmateriaaleista kahdeksan kontentin verran katsauksia ohjaajien aikaisempiin projekteihin ja hehkutusta leffantekemisen hienoudesta. Miten ihanaa!
Mainos