Koti Elokuva-arvostelut DVD/BD/UHD/VOD Blu-ray-arvostelu: Edge of Tomorrow

Blu-ray-arvostelu: Edge of Tomorrow

Mainos
Tom Cruise ajautuu aikalimboon taistellessaan tuhmia avaruuslonkeroita vastaan tulevaisuuden sotatantereella.


Cage (Tom Cruise) on Yhdysvaltain pr-edustaja yhdistyineiden puolustusvoimien pääesikunnassa. Hän matkustaa Eurooppaan esittelemään USA:n uusia taktiikoita maapallolle hyökänneiden avaruuslierojen kuseensaamiseksi. Mies kuitenkin pakotetaan kentälle sotimaan, jolloin hän ajautuu omituiseen aikalimboon. Aina kun hän kuolee, hän syntyy uudelleen. Sama tuntuu toistuvan loputtomiin. Pian Cage kohtaa Ritan (Emily Blunt), joka on itsekin ollut aikaisemmin samassa limbossa ja tietää miten asiaa tulisi hyödyntää. Niinpä Cage ja Rita päättävät kukistaa avaruusolennot heidän omilla aseillaan.

Ponnekas pätkä

Edge of Tomorrow on Bourne-leffojen ohjaajan Doug Limanin ponnekas scifi-pätkä, joka saa jopa kuluneelta näyttävän Tom Cruisen näyttämään hyvältä ja uskottavalta. Vaikka leffan idea onkin raikas ja todella mielenkiintoinen, on se lopulta kuitenkin toisinto vuoden 2011 Source Code’sta, jossa Jake Gyllenhaal oli samanlaisessa tilanteessa, eri miljöössä.

Mitä ekstroja?

Blu-ray-ekstroista löytyy kattava setti mielenkiintoisia lyhytdokkareita, joissa esitellään mm. aseita, rantasotakohtausta ja ohjaajaa.

Mainos

Edge of Tomorrow on yllättävän hyvä ja viihdyttävä toimintaelokuva, joka imaisee vahvaan otteeseensa heti alusta, ja kantaa loppuun saakka ohuella ja ennalta-arvattavalla juonellaan.

Mainos