Mainos
Vuonna 1994 parhaan elokuvan Oscar®-pystin voittanut Tom Hanksin tähdittämä Forrest Gump on nyt julkaistu Masterworks Collection -painoksena, jonka mukana tulee pieni kuvakirjanen, hauskoine teksteineen.
 
Elokuvassa Tom Hanks esittää semisti vähä-älyistä, mutta hyväsydämistä Forrestia, jolla on vain yksi ystävä, Jenny (Robin Wright). Vaikka mies ei ole kummoinenkaan älynlahjoiltaan, onnistuu hän olemaan mukana monissa tärkeissä historiallissa tapahtumissa ja viepä tie myös sattuman kautta maailmanluokan rikkauksiin.
 
 
Forrest Gump on Paluu tulevaisuuteen -trilogian ohjaajan Robert Zemeckisin taidonnäyte täydellisestä draamakomediasta. Elokuva on pullollaan toinen toistaan typeränhauskoja kohtauksia, jotka toimivat edelleen 20 vuoden jälkeen. Leffan draama on myös vaikuttavaa ja saa katsojan pidättelemään kyyneliä oikein toden teolla.
 
Erikoistehosteet näyttävät edelleen uskomattoman hyvältä, ja paikoitellen jopa nykyelokuva uskottavavammalta.
 
 
Visuaalisesti BD-versio näyttää ja kuulostaa todella hyvältä. 1994 valmistunut leffa on kuvanlaadultaan jäätävän hyvä ja äänetkin jytisevät yhtä vakuuttavasti kuin moderneissa leffoissa. Masterointi ja miksaus ovat molemmat onnistuneet täydellisesti.
 
BD ei juurikaan sisällä bonuksia paria kommenttiraitaa lukuunottamatta, mutta mukana tuleva kuvakirja hoitaa sen puolen. Se on jopa perinteisiä haastatteluvideoita kiehtovampi ja helpompikäyttöisenpi.
 
Forrest Gump on yksi maailman parhaista komedioista, joka tulee kuulua jokaisen elokuvadiggarin hyllyyn.
Mainos